Relation of chemical composition of milk with the level of production stage of lactation and parity order cows crossbred
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2016 |
Outros Autores: | , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | por |
Texto Completo: | https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/536 |
id |
EPAMIG-1_496a11cd4af8819a5ad2947babeca1c0 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:oai.rilct.emnuvens.com.br:article/536 |
network_name_str |
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes |
title |
Relation of chemical composition of milk with the level of production stage of lactation and parity order cows crossbred |
author |
Cabral, Jakeline Fernandes |
author2 |
da Silva, Marco Antônio Pereira Cardoso, Thiago Soares Brasil, Rafaella Belchior Garcia, Julliano Costa do Nascimento, Luiz Eduardo Costa |
topic |
milk control, numbers of births, lactation, chemical composition. Qualidade do Leite; Ciência dos Alimentos; Zootecnia controle leiteiro; números de partos; lactação; componentes do leite. |
publishDate |
2016 |
format |
article |
url |
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/536 |
language |
por |
instname_str |
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG) |
instacron_str |
EPAMIG |