Relation of chemical composition of milk with the level of production stage of lactation and parity order cows crossbred

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Cabral, Jakeline Fernandes
Data de Publicação: 2016
Outros Autores: da Silva, Marco Antônio Pereira, Cardoso, Thiago Soares, Brasil, Rafaella Belchior, Garcia, Julliano Costa, do Nascimento, Luiz Eduardo Costa
Tipo de documento: Artigo
Idioma: por
Texto Completo: https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/536
id EPAMIG-1_496a11cd4af8819a5ad2947babeca1c0
oai_identifier_str oai:oai.rilct.emnuvens.com.br:article/536
network_name_str Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
title Relation of chemical composition of milk with the level of production stage of lactation and parity order cows crossbred
author Cabral, Jakeline Fernandes
author2 da Silva, Marco Antônio Pereira
Cardoso, Thiago Soares
Brasil, Rafaella Belchior
Garcia, Julliano Costa
do Nascimento, Luiz Eduardo Costa
topic milk control, numbers of births, lactation, chemical composition.
Qualidade do Leite; Ciência dos Alimentos; Zootecnia
controle leiteiro; números de partos; lactação; componentes do leite.
publishDate 2016
format article
url https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/536
language por
instname_str Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron_str EPAMIG