Cleaning and hygienic aspects related to membranes processes in the dairy industry
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2013 |
Outros Autores: | , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | por |
Texto Completo: | https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/58 |
id |
EPAMIG-1_82fb43f9a6f7d589e7a5268317591ba6 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:oai.rilct.emnuvens.com.br:article/58 |
network_name_str |
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes |
title |
Cleaning and hygienic aspects related to membranes processes in the dairy industry |
author |
Lima, Adbeel Santos |
author2 |
Costa Júnior, Luiz Carlos Gonçalves Pinto, Maximiliano Soares |
topic |
membrane separation; cleaning; dairy, fouling. separação por membranas; higienização; laticínios; "fouling" |
publishDate |
2013 |
format |
article |
url |
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/58 |
language |
por |
instname_str |
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG) |
instacron_str |
EPAMIG |