Xavier, M. M. B. B. S. F. d. M. v. d. V. I. Q. d. P. e. M. V., Franco, R. M. F. d. V. U. F. F., Souza, M. C. L. F. d. E. U. F. d. R. d. J., Duque, S. S. F. O. C., & Esteves, W. T. F. O. C. (2018). Implications of the use of irradiation in the processing of animal origin foods: Review.
Referência de acordo com a norma ChicagoXavier, Marta Maria Braga Baptista Soares; Faculdade de Medicina veterinária de Valença Instituto Qualittas de Pós-Graduação em Medicina Veterinária, Robson Maia; Faculdade de Veterinária Universidade Federal Fluminense Franco, Mauro Carlos Lopes; Faculdade de Engenharia Universidade Federal do Rio de Janeiro Souza, Sheila Silva; Fundação Oswaldo Cruz Duque, e Wagner Thadeu; Fundação Oswaldo Cruz Esteves. Implications of the Use of Irradiation in the Processing of Animal Origin Foods: Review. 2018.
Referência de acordo com a norma MLAXavier, Marta Maria Braga Baptista Soares; Faculdade de Medicina veterinária de Valença Instituto Qualittas de Pós-Graduação em Medicina Veterinária, et al. Implications of the Use of Irradiation in the Processing of Animal Origin Foods: Review. 2018.