Desenvolvimento de bebida de soja com polpa de graviola.

Made available in DSpace on 2015-11-27T03:42:48Z (GMT). No. of bitstreams: 1 0336desenvolvimentocatie.pdf: 107771 bytes, checksum: 18d6f0279dd8523913f2f571e363419e (MD5) Previous issue date: 2010-08-30

Access type:openAccess
Publication Date:2010
Main Author: GODOY, R. C. B. de
Other Authors: AZEREDO, H. M. C. de, SANTOS, D. V. dos, OLIVEIRA, L. A. de
Document type: Other Conference object
Language:por
Published: In: SIMPÓSIO IBERO-AMERICANO EM ANÁLISE SENSORIAL, 6., 2010, São Paulo. Anais do simpósio. São Paulo: Associação Brasileira de Ciências Sensoriais, 2010.
Portuguese subjects:
Online Access:http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/861276
http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/134073/1/0336-desenvolvimento-catie.pdf
Description not available.