Garbossa,Cesar Augusto Pospissil, Sousa,Raimundo Vicente de, Cantarelli,Vinícius de Souza, Pimenta,Maria Emília de Sousa Gomes, Zangeronimo,Márcio Gilberto, Silveira,Hebert, . . . Cerqueira,Luis Gustavo dos Santos. (2013). Ractopamine levels on performance, carcass characteristics and quality of pig meat.
Referência de acordo com a norma ChicagoGarbossa,Cesar Augusto Pospissil, Sousa,Raimundo Vicente de, Cantarelli,Vinícius de Souza, Pimenta,Maria Emília de Sousa Gomes, Zangeronimo,Márcio Gilberto, Silveira,Hebert, Kuribayashi,Thiago Hiroshi, e Cerqueira,Luis Gustavo dos Santos. Ractopamine Levels On Performance, Carcass Characteristics and Quality of Pig Meat. 2013.
Referência de acordo com a norma MLAGarbossa,Cesar Augusto Pospissil, et al. Ractopamine Levels On Performance, Carcass Characteristics and Quality of Pig Meat. 2013.