Antimicrobial susceptibility of Salmonella serovars isolated from edible offal and carcasses of slaughtered poultry in the state of Tocantins, Brazil

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Barbosa, Silvia Minharro
Data de Publicação: 2015
Outros Autores: Nascimento, Cristiane Alves, Galletti, Jean Paulo, Merisse, Tainá Japiassú, Feitosa, Adriana Carla Floresta, Santos, Helcileia Dias, Dias, Francisca Elda Ferreira, Santana, Eliete Souza, Baldani, Cristiane Divan, Andrade, Maria Auxiliadora
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Texto Completo: http://repositorio.bc.ufg.br/tede/handle/ri/13536
id UFG-2_71d68279ed560348851e8ad3c2218fdc
oai_identifier_str oai:repositorio.bc.ufg.br:ri/13536
network_name_str Repositório Institucional da UFG
title Antimicrobial susceptibility of Salmonella serovars isolated from edible offal and carcasses of slaughtered poultry in the state of Tocantins, Brazil
author Barbosa, Silvia Minharro
author2 Nascimento, Cristiane Alves
Galletti, Jean Paulo
Merisse, Tainá Japiassú
Feitosa, Adriana Carla Floresta
Santos, Helcileia Dias
Dias, Francisca Elda Ferreira
Santana, Eliete Souza
Baldani, Cristiane Divan
Andrade, Maria Auxiliadora
topic Frango
Inspeção
Salmonelose
Chicken
Inspection
Salmonellosis
publishDate 2015
format article
url http://repositorio.bc.ufg.br/tede/handle/ri/13536
language eng
instname_str Universidade Federal de Goiás
instacron_str UFG