Antimicrobial susceptibility of Salmonella serovars isolated from edible offal and carcasses of slaughtered poultry in the state of Tocantins, Brazil
Autor(a) principal: | |
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Data de Publicação: | 2015 |
Outros Autores: | , , , , , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Texto Completo: | http://repositorio.bc.ufg.br/tede/handle/ri/13536 |
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Repositório Institucional da UFG |
title |
Antimicrobial susceptibility of Salmonella serovars isolated from edible offal and carcasses of slaughtered poultry in the state of Tocantins, Brazil |
author |
Barbosa, Silvia Minharro |
author2 |
Nascimento, Cristiane Alves Galletti, Jean Paulo Merisse, Tainá Japiassú Feitosa, Adriana Carla Floresta Santos, Helcileia Dias Dias, Francisca Elda Ferreira Santana, Eliete Souza Baldani, Cristiane Divan Andrade, Maria Auxiliadora |
topic |
Frango Inspeção Salmonelose Chicken Inspection Salmonellosis |
publishDate |
2015 |
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http://repositorio.bc.ufg.br/tede/handle/ri/13536 |
language |
eng |
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Universidade Federal de Goiás |
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UFG |