Alexandre,Joana de Barros, Barroso,Tiago Linhares Cruz Tabosa, Oliveira,Marília de Albuquerque, Mendes,Francisco Rogênio da Silva, Costa,José Maria Correia da, Moreira,Renato de Azevedo, & Furtado,Roselayne Ferro. (2019). Cross-linked coacervates of cashew gum and gelatin in the encapsulation of pequi oil.
Referência de acordo com a norma ChicagoAlexandre,Joana de Barros, Barroso,Tiago Linhares Cruz Tabosa, Oliveira,Marília de Albuquerque, Mendes,Francisco Rogênio da Silva, Costa,José Maria Correia da, Moreira,Renato de Azevedo, e Furtado,Roselayne Ferro. Cross-linked Coacervates of Cashew Gum and Gelatin in the Encapsulation of Pequi Oil. 2019.
Referência de acordo com a norma MLAAlexandre,Joana de Barros, et al. Cross-linked Coacervates of Cashew Gum and Gelatin in the Encapsulation of Pequi Oil. 2019.