FIOROTO, C. K. S., BENITEZ, M. C. S., TURCHETTO, Q., & CALDERELLI, V. A. (2015). DETERMINAÇÃO DO ÍNDICE DE PARTE COMESTÍVEL (IPC) EM HORTALIÇAS E TUBÉRCULOS NA PROMOÇÃO DA SUSTENTABILIDADE.
Chicago Style CitationFIOROTO, Carla Kelly Santos, Marjorie Christine Santos BENITEZ, Queila TURCHETTO, and Valeria Alcântara CALDERELLI. DETERMINAÇÃO DO ÍNDICE DE PARTE COMESTÍVEL (IPC) EM HORTALIÇAS E TUBÉRCULOS NA PROMOÇÃO DA SUSTENTABILIDADE. 2015.
MLA CitationFIOROTO, Carla Kelly Santos, Marjorie Christine Santos BENITEZ, Queila TURCHETTO, and Valeria Alcântara CALDERELLI. DETERMINAÇÃO DO ÍNDICE DE PARTE COMESTÍVEL (IPC) EM HORTALIÇAS E TUBÉRCULOS NA PROMOÇÃO DA SUSTENTABILIDADE. 2015.
Note: citation formatting may not correspond 100% to that defined by the respective standard, to manage citations it is recommended to use the software Zotero
, which allows the automatic upload of Oasisbr references.