A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: CARDOSO, B. T.
Data de Publicação: 2020
Outros Autores: RAMOS, S. R. R., ALVES, R. E., LEDO, C. A. da S., SANTOS, A. dos, SANTOS, H. M. M. dos
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1128707
http://dx.doi.org/10.1590/S0102-053620200304
id EMBR_2923a89b8d15833d73daa7cb38bdee94
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1128707
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.AbóboraAnálise de AlimentoCarotenóideFood analysisPumpkinsBRUNO TRINDADE CARDOSO, CPATC; SEMIRAMIS RABELO RAMALHO RAMOS, CNAT; RICARDO ELESBAO ALVES, CNAT; CARLOS ALBERTO DA SILVA LEDO, CNPMF; ANTONINA DOS SANTOS; HISTER MARIA M. DOS SANTOS.CARDOSO, B. T.RAMOS, S. R. R.ALVES, R. E.LEDO, C. A. da S.SANTOS, A. dosSANTOS, H. M. M. dos2020-12-28T09:01:22Z2020-12-28T09:01:22Z2020-12-272020info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articlep. 261-267.Horticultura Brasileira, v. 38, n. 3, jul./set. 2020.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1128707http://dx.doi.org/10.1590/S0102-053620200304enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2020-12-28T09:01:37Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1128707Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542020-12-28T09:01:37falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542020-12-28T09:01:37Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.
title A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.
spellingShingle A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.
CARDOSO, B. T.
Abóbora
Análise de Alimento
Carotenóide
Food analysis
Pumpkins
title_short A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.
title_full A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.
title_fullStr A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.
title_full_unstemmed A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.
title_sort A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.
author CARDOSO, B. T.
author_facet CARDOSO, B. T.
RAMOS, S. R. R.
ALVES, R. E.
LEDO, C. A. da S.
SANTOS, A. dos
SANTOS, H. M. M. dos
author_role author
author2 RAMOS, S. R. R.
ALVES, R. E.
LEDO, C. A. da S.
SANTOS, A. dos
SANTOS, H. M. M. dos
author2_role author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv BRUNO TRINDADE CARDOSO, CPATC; SEMIRAMIS RABELO RAMALHO RAMOS, CNAT; RICARDO ELESBAO ALVES, CNAT; CARLOS ALBERTO DA SILVA LEDO, CNPMF; ANTONINA DOS SANTOS; HISTER MARIA M. DOS SANTOS.
dc.contributor.author.fl_str_mv CARDOSO, B. T.
RAMOS, S. R. R.
ALVES, R. E.
LEDO, C. A. da S.
SANTOS, A. dos
SANTOS, H. M. M. dos
dc.subject.por.fl_str_mv Abóbora
Análise de Alimento
Carotenóide
Food analysis
Pumpkins
topic Abóbora
Análise de Alimento
Carotenóide
Food analysis
Pumpkins
publishDate 2020
dc.date.none.fl_str_mv 2020-12-28T09:01:22Z
2020-12-28T09:01:22Z
2020-12-27
2020
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Horticultura Brasileira, v. 38, n. 3, jul./set. 2020.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1128707
http://dx.doi.org/10.1590/S0102-053620200304
identifier_str_mv Horticultura Brasileira, v. 38, n. 3, jul./set. 2020.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1128707
http://dx.doi.org/10.1590/S0102-053620200304
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv p. 261-267.
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503500248383488