A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2020 |
Outros Autores: | , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1128707 http://dx.doi.org/10.1590/S0102-053620200304 |
id |
EMBR_2923a89b8d15833d73daa7cb38bdee94 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1128707 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins.AbóboraAnálise de AlimentoCarotenóideFood analysisPumpkinsBRUNO TRINDADE CARDOSO, CPATC; SEMIRAMIS RABELO RAMALHO RAMOS, CNAT; RICARDO ELESBAO ALVES, CNAT; CARLOS ALBERTO DA SILVA LEDO, CNPMF; ANTONINA DOS SANTOS; HISTER MARIA M. DOS SANTOS.CARDOSO, B. T.RAMOS, S. R. R.ALVES, R. E.LEDO, C. A. da S.SANTOS, A. dosSANTOS, H. M. M. dos2020-12-28T09:01:22Z2020-12-28T09:01:22Z2020-12-272020info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articlep. 261-267.Horticultura Brasileira, v. 38, n. 3, jul./set. 2020.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1128707http://dx.doi.org/10.1590/S0102-053620200304enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2020-12-28T09:01:37Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1128707Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542020-12-28T09:01:37falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542020-12-28T09:01:37Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins. |
title |
A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins. |
spellingShingle |
A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins. CARDOSO, B. T. Abóbora Análise de Alimento Carotenóide Food analysis Pumpkins |
title_short |
A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins. |
title_full |
A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins. |
title_fullStr |
A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins. |
title_full_unstemmed |
A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins. |
title_sort |
A simple and fast sampling method for assessing chemical and nutritional characteristics of pumpkins. |
author |
CARDOSO, B. T. |
author_facet |
CARDOSO, B. T. RAMOS, S. R. R. ALVES, R. E. LEDO, C. A. da S. SANTOS, A. dos SANTOS, H. M. M. dos |
author_role |
author |
author2 |
RAMOS, S. R. R. ALVES, R. E. LEDO, C. A. da S. SANTOS, A. dos SANTOS, H. M. M. dos |
author2_role |
author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
BRUNO TRINDADE CARDOSO, CPATC; SEMIRAMIS RABELO RAMALHO RAMOS, CNAT; RICARDO ELESBAO ALVES, CNAT; CARLOS ALBERTO DA SILVA LEDO, CNPMF; ANTONINA DOS SANTOS; HISTER MARIA M. DOS SANTOS. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
CARDOSO, B. T. RAMOS, S. R. R. ALVES, R. E. LEDO, C. A. da S. SANTOS, A. dos SANTOS, H. M. M. dos |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Abóbora Análise de Alimento Carotenóide Food analysis Pumpkins |
topic |
Abóbora Análise de Alimento Carotenóide Food analysis Pumpkins |
publishDate |
2020 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2020-12-28T09:01:22Z 2020-12-28T09:01:22Z 2020-12-27 2020 |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Horticultura Brasileira, v. 38, n. 3, jul./set. 2020. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1128707 http://dx.doi.org/10.1590/S0102-053620200304 |
identifier_str_mv |
Horticultura Brasileira, v. 38, n. 3, jul./set. 2020. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1128707 http://dx.doi.org/10.1590/S0102-053620200304 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
p. 261-267. |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503500248383488 |