Different multidimensional chromatographic approaches applied to the study of Wine Malolactic Fermentation

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Costa Freitas, Ana Maria
Data de Publicação: 2003
Outros Autores: Gomes da Silva, Marco, Relva, Angela, Fernandes, Luz
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Texto Completo: http://hdl.handle.net/10174/2641
Resumo: Different multidimensional analyical techniques applied to the study of malolactic fermentation impact on wine final quality
id RCAP_1842692b1920a290e3e725da5265cf79
oai_identifier_str oai:dspace.uevora.pt:10174/2641
network_acronym_str RCAP
network_name_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository_id_str 7160
spelling Different multidimensional chromatographic approaches applied to the study of Wine Malolactic FermentationMalolactic fermentationmultidimensional echniqueswinesDifferent multidimensional analyical techniques applied to the study of malolactic fermentation impact on wine final quality2011-03-16T17:00:44Z2011-03-162003-01-01T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/article172364 bytesapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10174/2641http://hdl.handle.net/10174/2641eng161-169Journal of Chromatography A995livreafreitas@uevora.ptndndnd210Costa Freitas, Ana MariaGomes da Silva, MarcoRelva, AngelaFernandes, Luzinfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2024-01-03T18:39:11Zoai:dspace.uevora.pt:10174/2641Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-20T00:58:16.448609Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse
dc.title.none.fl_str_mv Different multidimensional chromatographic approaches applied to the study of Wine Malolactic Fermentation
title Different multidimensional chromatographic approaches applied to the study of Wine Malolactic Fermentation
spellingShingle Different multidimensional chromatographic approaches applied to the study of Wine Malolactic Fermentation
Costa Freitas, Ana Maria
Malolactic fermentation
multidimensional echniques
wines
title_short Different multidimensional chromatographic approaches applied to the study of Wine Malolactic Fermentation
title_full Different multidimensional chromatographic approaches applied to the study of Wine Malolactic Fermentation
title_fullStr Different multidimensional chromatographic approaches applied to the study of Wine Malolactic Fermentation
title_full_unstemmed Different multidimensional chromatographic approaches applied to the study of Wine Malolactic Fermentation
title_sort Different multidimensional chromatographic approaches applied to the study of Wine Malolactic Fermentation
author Costa Freitas, Ana Maria
author_facet Costa Freitas, Ana Maria
Gomes da Silva, Marco
Relva, Angela
Fernandes, Luz
author_role author
author2 Gomes da Silva, Marco
Relva, Angela
Fernandes, Luz
author2_role author
author
author
dc.contributor.author.fl_str_mv Costa Freitas, Ana Maria
Gomes da Silva, Marco
Relva, Angela
Fernandes, Luz
dc.subject.por.fl_str_mv Malolactic fermentation
multidimensional echniques
wines
topic Malolactic fermentation
multidimensional echniques
wines
description Different multidimensional analyical techniques applied to the study of malolactic fermentation impact on wine final quality
publishDate 2003
dc.date.none.fl_str_mv 2003-01-01T00:00:00Z
2011-03-16T17:00:44Z
2011-03-16
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv http://hdl.handle.net/10174/2641
http://hdl.handle.net/10174/2641
url http://hdl.handle.net/10174/2641
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.relation.none.fl_str_mv 161-169
Journal of Chromatography A
995
livre
afreitas@uevora.pt
nd
nd
nd
210
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv 172364 bytes
application/pdf
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
instname_str Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron_str RCAAP
institution RCAAP
reponame_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
collection Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository.name.fl_str_mv Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
repository.mail.fl_str_mv
_version_ 1799136465809047552