Mead and other fermented beverages
Autor(a) principal: | |
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Data de Publicação: | 2017 |
Outros Autores: | , , , |
Tipo de documento: | Capítulo de livro |
Idioma: | eng |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/1822/52530 |
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Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
title |
Mead and other fermented beverages |
author |
Pereira, A. P. |
author2 |
Oliveira, J. M. Mendes-Ferreira, A. Estevinho, L. M. Mendes-Faia, A. |
topic |
Fermentation control Honey characterization Mead aroma Mead production Mead styles Sensory evaluation Yeast immobilization Science & Technology |
publishDate |
2017 |
format |
bookPart |
url |
http://hdl.handle.net/1822/52530 |
language |
eng |
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Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
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