Processed Food: Nutrition, Safety, and Public Health
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2022 |
Outros Autores: | , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/10400.18/8477 |
Resumo: | Editorial |
id |
RCAP_86a3037861e5ef07e72847dbd1918fa4 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:repositorio.insa.pt:10400.18/8477 |
network_acronym_str |
RCAP |
network_name_str |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
repository_id_str |
7160 |
spelling |
Processed Food: Nutrition, Safety, and Public HealthProcessed FoodsNutritionSafetyPublic HealthSaltSaturated FatTrans Fatty AcidsNoncommunicable DiseasesComposição dos AlimentosEditorialFood processing comprises the activities involved during the transformation of raw materials from different origins (vegetable, animal) until a final product is achieved that is suitable for human consumption [...].MDPIRepositório Científico do Instituto Nacional de SaúdeAlbuquerque, T.G.Bragotto, A.P.Costa, H.S.2023-01-31T11:26:34Z2022-12-072022-12-07T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.18/8477engInt J Environ Res Public Health 2022 Dec 7;19(24):16410. doi: 10.3390/ijerph192416410. Editorial1660-460110.3390/ijerph192416410info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-07-20T15:42:35Zoai:repositorio.insa.pt:10400.18/8477Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T18:43:07.406455Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse |
dc.title.none.fl_str_mv |
Processed Food: Nutrition, Safety, and Public Health |
title |
Processed Food: Nutrition, Safety, and Public Health |
spellingShingle |
Processed Food: Nutrition, Safety, and Public Health Albuquerque, T.G. Processed Foods Nutrition Safety Public Health Salt Saturated Fat Trans Fatty Acids Noncommunicable Diseases Composição dos Alimentos |
title_short |
Processed Food: Nutrition, Safety, and Public Health |
title_full |
Processed Food: Nutrition, Safety, and Public Health |
title_fullStr |
Processed Food: Nutrition, Safety, and Public Health |
title_full_unstemmed |
Processed Food: Nutrition, Safety, and Public Health |
title_sort |
Processed Food: Nutrition, Safety, and Public Health |
author |
Albuquerque, T.G. |
author_facet |
Albuquerque, T.G. Bragotto, A.P. Costa, H.S. |
author_role |
author |
author2 |
Bragotto, A.P. Costa, H.S. |
author2_role |
author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
Albuquerque, T.G. Bragotto, A.P. Costa, H.S. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Processed Foods Nutrition Safety Public Health Salt Saturated Fat Trans Fatty Acids Noncommunicable Diseases Composição dos Alimentos |
topic |
Processed Foods Nutrition Safety Public Health Salt Saturated Fat Trans Fatty Acids Noncommunicable Diseases Composição dos Alimentos |
description |
Editorial |
publishDate |
2022 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2022-12-07 2022-12-07T00:00:00Z 2023-01-31T11:26:34Z |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
http://hdl.handle.net/10400.18/8477 |
url |
http://hdl.handle.net/10400.18/8477 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.relation.none.fl_str_mv |
Int J Environ Res Public Health 2022 Dec 7;19(24):16410. doi: 10.3390/ijerph192416410. Editorial 1660-4601 10.3390/ijerph192416410 |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
application/pdf |
dc.publisher.none.fl_str_mv |
MDPI |
publisher.none.fl_str_mv |
MDPI |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação instacron:RCAAP |
instname_str |
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
instacron_str |
RCAAP |
institution |
RCAAP |
reponame_str |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
collection |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
repository.mail.fl_str_mv |
|
_version_ |
1799132176787177472 |