Preserving ritual food as intangible cultural heritage through digitisation: the case of Portugal
Autor(a) principal: | |
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Data de Publicação: | 2022 |
Outros Autores: | , , , , |
Tipo de documento: | Artigo de conferência |
Idioma: | eng |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/11328/4138 |
id |
RCAP_bf292ad212e3eb04869485f6ddb24a2f |
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Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
title |
Preserving ritual food as intangible cultural heritage through digitisation: the case of Portugal |
author |
Ramazanova, Makhabbat |
author2 |
Lopes, Cristina Albuquerque, Helena Freitas, Isabel Vaz de Quintela, Joana Remelgado, Patrícia |
topic |
Intangible heritage Ritual food Gastronomy Culture Digitisation Portugal |
publishDate |
2022 |
format |
conferenceObject |
url |
http://hdl.handle.net/11328/4138 |
language |
eng |
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Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
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RCAAP |