Rentabilidade Mínima do Tomate de Mesa Orgânico e Sua Competitividade em Relação ao Tomate Convencional Serra da Ibiapaba, Ceará

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Menezes, Antônio Hélio de
Data de Publicação: 2007
Outros Autores: Pinheiro, José César Vieira, Lima, Hermínio José Moreira
Tipo de documento: Artigo de conferência
Idioma: por
Título da fonte: Repositório Institucional da Universidade Federal do Ceará (UFC)
Texto Completo: http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/5189
Resumo: The present work calculates values liquid gifts and internal taxes of return of the organic tomatoe and the conventional produced in the Region of the Chapada of the Ibiapaba, Been of the Ceará, analyzing the minimum yield to be gotten, as well as the competitiveness of the organic tomatoe of table in relation to the conventional, in reply the successive additions of price of the organic one, on the value receiveds for the producers of conventional tomatoe. The gotten results are excellent for the agriculturists of the region, for establishing parameters that serve of subsidies to the negotiation of prices between producers and purchasers in order to assure compensating returns to the productive activity.
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