Innovation and development of new food products.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2022 |
Outros Autores: | , , , , , |
Tipo de documento: | Livro |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG |
Texto Completo: | http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27058 |
id |
UFCG_b82d96fc19c0ee6ba01ec718c472fe2b |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:localhost:riufcg/27058 |
network_acronym_str |
UFCG |
network_name_str |
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG |
repository_id_str |
4851 |
spelling |
Innovation and development of new food products.Inovação e desenvolvimento de novos produtos alimentares.Cookie biscuits - passion fourPassiflora edulisFlour - peel of the green bananaGreen banana - flourMusa spp.Sliced bread - green banana peel flourJabuticaba ice creamIce cream added - jabuticaba lyophilled hull flourAgroindustrial residuesTropical fruitsPowdered foodsAwakened foodsAlimentos derivados de frutas tropicaisTecnologia de AlimentosEngenharia de AlimentosUniversidade Federal de Campina GrandeBrasilUFCG20222022-09-10T16:49:45Z2022-09-102022-09-10T16:49:45Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/bookhttp://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27058SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara; SANTOS, Newton Carlos; RIBEIRO Victor Herbert de Alcântara (Organizadores). Innovation and development of new food products. Campina Grande - PB: EPTEC, 2022. ISBN: 978-65-00-38275-4.engSILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara.SANTOS, Newton Carlos.RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara.ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto.ALBUQUERQUE, Juliana Cruz.SILVA, Rosenildo dos Santos.NUNES, Jonnathan Silva.info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCGinstname:Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)instacron:UFCG2022-09-10T16:49:45Zoai:localhost:riufcg/27058Biblioteca Digital de Teses e Dissertaçõeshttp://bdtd.ufcg.edu.br/PUBhttp://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/oai/requestbdtd@setor.ufcg.edu.br || bdtd@setor.ufcg.edu.bropendoar:48512022-09-10T16:49:45Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG - Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Innovation and development of new food products. Inovação e desenvolvimento de novos produtos alimentares. |
title |
Innovation and development of new food products. |
spellingShingle |
Innovation and development of new food products. SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara. Cookie biscuits - passion four Passiflora edulis Flour - peel of the green banana Green banana - flour Musa spp. Sliced bread - green banana peel flour Jabuticaba ice cream Ice cream added - jabuticaba lyophilled hull flour Agroindustrial residues Tropical fruits Powdered foods Awakened foods Alimentos derivados de frutas tropicais Tecnologia de Alimentos Engenharia de Alimentos |
title_short |
Innovation and development of new food products. |
title_full |
Innovation and development of new food products. |
title_fullStr |
Innovation and development of new food products. |
title_full_unstemmed |
Innovation and development of new food products. |
title_sort |
Innovation and development of new food products. |
author |
SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara. |
author_facet |
SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara. SANTOS, Newton Carlos. RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara. ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto. ALBUQUERQUE, Juliana Cruz. SILVA, Rosenildo dos Santos. NUNES, Jonnathan Silva. |
author_role |
author |
author2 |
SANTOS, Newton Carlos. RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara. ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto. ALBUQUERQUE, Juliana Cruz. SILVA, Rosenildo dos Santos. NUNES, Jonnathan Silva. |
author2_role |
author author author author author author |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara. SANTOS, Newton Carlos. RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara. ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto. ALBUQUERQUE, Juliana Cruz. SILVA, Rosenildo dos Santos. NUNES, Jonnathan Silva. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Cookie biscuits - passion four Passiflora edulis Flour - peel of the green banana Green banana - flour Musa spp. Sliced bread - green banana peel flour Jabuticaba ice cream Ice cream added - jabuticaba lyophilled hull flour Agroindustrial residues Tropical fruits Powdered foods Awakened foods Alimentos derivados de frutas tropicais Tecnologia de Alimentos Engenharia de Alimentos |
topic |
Cookie biscuits - passion four Passiflora edulis Flour - peel of the green banana Green banana - flour Musa spp. Sliced bread - green banana peel flour Jabuticaba ice cream Ice cream added - jabuticaba lyophilled hull flour Agroindustrial residues Tropical fruits Powdered foods Awakened foods Alimentos derivados de frutas tropicais Tecnologia de Alimentos Engenharia de Alimentos |
publishDate |
2022 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2022 2022-09-10T16:49:45Z 2022-09-10 2022-09-10T16:49:45Z |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/book |
format |
book |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27058 SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara; SANTOS, Newton Carlos; RIBEIRO Victor Herbert de Alcântara (Organizadores). Innovation and development of new food products. Campina Grande - PB: EPTEC, 2022. ISBN: 978-65-00-38275-4. |
url |
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27058 |
identifier_str_mv |
SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara; SANTOS, Newton Carlos; RIBEIRO Victor Herbert de Alcântara (Organizadores). Innovation and development of new food products. Campina Grande - PB: EPTEC, 2022. ISBN: 978-65-00-38275-4. |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.publisher.none.fl_str_mv |
Universidade Federal de Campina Grande Brasil UFCG |
publisher.none.fl_str_mv |
Universidade Federal de Campina Grande Brasil UFCG |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG instname:Universidade Federal de Campina Grande (UFCG) instacron:UFCG |
instname_str |
Universidade Federal de Campina Grande (UFCG) |
instacron_str |
UFCG |
institution |
UFCG |
reponame_str |
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG |
collection |
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG |
repository.name.fl_str_mv |
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG - Universidade Federal de Campina Grande (UFCG) |
repository.mail.fl_str_mv |
bdtd@setor.ufcg.edu.br || bdtd@setor.ufcg.edu.br |
_version_ |
1809744554061987840 |