id UFCG_b82d96fc19c0ee6ba01ec718c472fe2b
oai_identifier_str oai:localhost:riufcg/27058
network_acronym_str UFCG
network_name_str Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG
repository_id_str 4851
spelling Innovation and development of new food products.Inovação e desenvolvimento de novos produtos alimentares.Cookie biscuits - passion fourPassiflora edulisFlour - peel of the green bananaGreen banana - flourMusa spp.Sliced bread - green banana peel flourJabuticaba ice creamIce cream added - jabuticaba lyophilled hull flourAgroindustrial residuesTropical fruitsPowdered foodsAwakened foodsAlimentos derivados de frutas tropicaisTecnologia de AlimentosEngenharia de AlimentosUniversidade Federal de Campina GrandeBrasilUFCG20222022-09-10T16:49:45Z2022-09-102022-09-10T16:49:45Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/bookhttp://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27058SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara; SANTOS, Newton Carlos; RIBEIRO Victor Herbert de Alcântara (Organizadores). Innovation and development of new food products. Campina Grande - PB: EPTEC, 2022. ISBN: 978-65-00-38275-4.engSILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara.SANTOS, Newton Carlos.RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara.ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto.ALBUQUERQUE, Juliana Cruz.SILVA, Rosenildo dos Santos.NUNES, Jonnathan Silva.info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCGinstname:Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)instacron:UFCG2022-09-10T16:49:45Zoai:localhost:riufcg/27058Biblioteca Digital de Teses e Dissertaçõeshttp://bdtd.ufcg.edu.br/PUBhttp://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/oai/requestbdtd@setor.ufcg.edu.br || bdtd@setor.ufcg.edu.bropendoar:48512022-09-10T16:49:45Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG - Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)false
dc.title.none.fl_str_mv Innovation and development of new food products.
Inovação e desenvolvimento de novos produtos alimentares.
title Innovation and development of new food products.
spellingShingle Innovation and development of new food products.
SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara.
Cookie biscuits - passion four
Passiflora edulis
Flour - peel of the green banana
Green banana - flour
Musa spp.
Sliced bread - green banana peel flour
Jabuticaba ice cream
Ice cream added - jabuticaba lyophilled hull flour
Agroindustrial residues
Tropical fruits
Powdered foods
Awakened foods
Alimentos derivados de frutas tropicais
Tecnologia de Alimentos
Engenharia de Alimentos
title_short Innovation and development of new food products.
title_full Innovation and development of new food products.
title_fullStr Innovation and development of new food products.
title_full_unstemmed Innovation and development of new food products.
title_sort Innovation and development of new food products.
author SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara.
author_facet SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara.
SANTOS, Newton Carlos.
RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara.
ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto.
ALBUQUERQUE, Juliana Cruz.
SILVA, Rosenildo dos Santos.
NUNES, Jonnathan Silva.
author_role author
author2 SANTOS, Newton Carlos.
RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara.
ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto.
ALBUQUERQUE, Juliana Cruz.
SILVA, Rosenildo dos Santos.
NUNES, Jonnathan Silva.
author2_role author
author
author
author
author
author
dc.contributor.author.fl_str_mv SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara.
SANTOS, Newton Carlos.
RIBEIRO, Victor Herbert de Alcântara.
ALMEIDA, Raphael Lucas Jacinto.
ALBUQUERQUE, Juliana Cruz.
SILVA, Rosenildo dos Santos.
NUNES, Jonnathan Silva.
dc.subject.por.fl_str_mv Cookie biscuits - passion four
Passiflora edulis
Flour - peel of the green banana
Green banana - flour
Musa spp.
Sliced bread - green banana peel flour
Jabuticaba ice cream
Ice cream added - jabuticaba lyophilled hull flour
Agroindustrial residues
Tropical fruits
Powdered foods
Awakened foods
Alimentos derivados de frutas tropicais
Tecnologia de Alimentos
Engenharia de Alimentos
topic Cookie biscuits - passion four
Passiflora edulis
Flour - peel of the green banana
Green banana - flour
Musa spp.
Sliced bread - green banana peel flour
Jabuticaba ice cream
Ice cream added - jabuticaba lyophilled hull flour
Agroindustrial residues
Tropical fruits
Powdered foods
Awakened foods
Alimentos derivados de frutas tropicais
Tecnologia de Alimentos
Engenharia de Alimentos
publishDate 2022
dc.date.none.fl_str_mv 2022
2022-09-10T16:49:45Z
2022-09-10
2022-09-10T16:49:45Z
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/book
format book
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27058
SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara; SANTOS, Newton Carlos; RIBEIRO Victor Herbert de Alcântara (Organizadores). Innovation and development of new food products. Campina Grande - PB: EPTEC, 2022. ISBN: 978-65-00-38275-4.
url http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/27058
identifier_str_mv SILVA, Virgínia Mirtes de Alcântara; SANTOS, Newton Carlos; RIBEIRO Victor Herbert de Alcântara (Organizadores). Innovation and development of new food products. Campina Grande - PB: EPTEC, 2022. ISBN: 978-65-00-38275-4.
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.publisher.none.fl_str_mv Universidade Federal de Campina Grande
Brasil
UFCG
publisher.none.fl_str_mv Universidade Federal de Campina Grande
Brasil
UFCG
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG
instname:Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)
instacron:UFCG
instname_str Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)
instacron_str UFCG
institution UFCG
reponame_str Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG
collection Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG
repository.name.fl_str_mv Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG - Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)
repository.mail.fl_str_mv bdtd@setor.ufcg.edu.br || bdtd@setor.ufcg.edu.br
_version_ 1809744554061987840