Nutritional adequacy of meals offered and consumed by soldiers of the Brazilian Army

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Botelho, Raquel Braz Assunção
Data de Publicação: 2014
Outros Autores: Avena, Fernanda, Veras, Mariana, Zandonadi, Renata Puppin
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Texto Completo: http://repositorio.unb.br/handle/10482/29359
https://dx.doi.org/10.1590/1415-52732014000200009
id UNB_3d667971036416093a446b36c27f2b8f
oai_identifier_str oai:repositorio2.unb.br:10482/29359
network_name_str Repositório Institucional da UnB
title Nutritional adequacy of meals offered and consumed by soldiers of the Brazilian Army
author Botelho, Raquel Braz Assunção
author2 Avena, Fernanda
Veras, Mariana
Zandonadi, Renata Puppin
topic Alimentos - composição
Alimentos - consumo
Militares
Nutrição - avaliação
publishDate 2014
format article
url http://repositorio.unb.br/handle/10482/29359
https://dx.doi.org/10.1590/1415-52732014000200009
language eng
instname_str Universidade de Brasília (UnB)
instacron_str UNB