Different ultrasound exposure times influence the physicochemical and microbial quality properties in probiotic goat milk yogurt.

Bibliographic Details
Main Author: DELGADO, K.
Publication Date: 2020
Other Authors: VIEIRA, C., DAMMAK, I., FRASÃO, B., BRIGIDA, A. I. S., COSTA, M., CONTE-JUNIOR, C.
Format: Article
Language: eng
Source: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Download full: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1126963
id EMBR_0f0c9ea6b98a6db48f2105b850239dd1
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1126963
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Different ultrasound exposure times influence the physicochemical and microbial quality properties in probiotic goat milk yogurt.Non-thermal technologiesSonicationCaprine milkPhysicochemical stabilityMicrobial viabilityProcessamento de comidaTecnologias não térmicasSonicaçãoLeite caprinoFisico quimica estabilidadeViabilidade microbianaFood technologyFood processingKarina Delgado, UFF, UFRJ; Carla Vieira, UFF, UFRJ; Ilyes Dammak, UFRJ; Beatriz Frasão, UFF; ANA IRAIDY SANTA BRIGIDA, CNPAT; Marion Costa, UFF; Carlos Conte-Junior, UFF, UFRJ, FIOCRUZ.DELGADO, K.VIEIRA, C.DAMMAK, I.FRASÃO, B.BRIGIDA, A. I. S.COSTA, M.CONTE-JUNIOR, C.2020-11-24T09:03:04Z2020-11-24T09:03:04Z2020-11-232020info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleMolecules, v. 25, 4638, p. 1-22, 2020http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1126963doi:10.3390/molecules25204638enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2020-11-24T09:03:11Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1126963Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542020-11-24T09:03:11falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542020-11-24T09:03:11Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Different ultrasound exposure times influence the physicochemical and microbial quality properties in probiotic goat milk yogurt.
title Different ultrasound exposure times influence the physicochemical and microbial quality properties in probiotic goat milk yogurt.
spellingShingle Different ultrasound exposure times influence the physicochemical and microbial quality properties in probiotic goat milk yogurt.
DELGADO, K.
Non-thermal technologies
Sonication
Caprine milk
Physicochemical stability
Microbial viability
Processamento de comida
Tecnologias não térmicas
Sonicação
Leite caprino
Fisico quimica estabilidade
Viabilidade microbiana
Food technology
Food processing
title_short Different ultrasound exposure times influence the physicochemical and microbial quality properties in probiotic goat milk yogurt.
title_full Different ultrasound exposure times influence the physicochemical and microbial quality properties in probiotic goat milk yogurt.
title_fullStr Different ultrasound exposure times influence the physicochemical and microbial quality properties in probiotic goat milk yogurt.
title_full_unstemmed Different ultrasound exposure times influence the physicochemical and microbial quality properties in probiotic goat milk yogurt.
title_sort Different ultrasound exposure times influence the physicochemical and microbial quality properties in probiotic goat milk yogurt.
author DELGADO, K.
author_facet DELGADO, K.
VIEIRA, C.
DAMMAK, I.
FRASÃO, B.
BRIGIDA, A. I. S.
COSTA, M.
CONTE-JUNIOR, C.
author_role author
author2 VIEIRA, C.
DAMMAK, I.
FRASÃO, B.
BRIGIDA, A. I. S.
COSTA, M.
CONTE-JUNIOR, C.
author2_role author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Karina Delgado, UFF, UFRJ; Carla Vieira, UFF, UFRJ; Ilyes Dammak, UFRJ; Beatriz Frasão, UFF; ANA IRAIDY SANTA BRIGIDA, CNPAT; Marion Costa, UFF; Carlos Conte-Junior, UFF, UFRJ, FIOCRUZ.
dc.contributor.author.fl_str_mv DELGADO, K.
VIEIRA, C.
DAMMAK, I.
FRASÃO, B.
BRIGIDA, A. I. S.
COSTA, M.
CONTE-JUNIOR, C.
dc.subject.por.fl_str_mv Non-thermal technologies
Sonication
Caprine milk
Physicochemical stability
Microbial viability
Processamento de comida
Tecnologias não térmicas
Sonicação
Leite caprino
Fisico quimica estabilidade
Viabilidade microbiana
Food technology
Food processing
topic Non-thermal technologies
Sonication
Caprine milk
Physicochemical stability
Microbial viability
Processamento de comida
Tecnologias não térmicas
Sonicação
Leite caprino
Fisico quimica estabilidade
Viabilidade microbiana
Food technology
Food processing
publishDate 2020
dc.date.none.fl_str_mv 2020-11-24T09:03:04Z
2020-11-24T09:03:04Z
2020-11-23
2020
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Molecules, v. 25, 4638, p. 1-22, 2020
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1126963
doi:10.3390/molecules25204638
identifier_str_mv Molecules, v. 25, 4638, p. 1-22, 2020
doi:10.3390/molecules25204638
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1126963
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503498191077376