Fatty acid profile of greek yogurt with colostrum addition.
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Data de Publicação: | 2023 |
Outros Autores: | , , , , , , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1156613 https://doi.org/10.5327/fst.26023 |
Resumo: | The nutraceutical properties of colostrum have stimulated interest in its use in the production of functional foods and supplements that benefit human health. |
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Fatty acid profile of greek yogurt with colostrum addition.Nutraceutical propertiesNutritional qualityDairy productsFunctional foodsThe nutraceutical properties of colostrum have stimulated interest in its use in the production of functional foods and supplements that benefit human health.RHAABE DAYANE DA SILVA GOMES, Universidade Federal do Rio Grande do Norte; IDIANA DE MACEDO BARBOSA, Universidade Federal do Rio Grande do Norte; CLÁUDIO VAZ DI MAMBRO RIBEIRO, Universidade Federal daBahia; KATYA ANAYA, Universidade Federal do Rio Grande do Norte; EMERSON GABRIEL DOS SANTOS OLIVEIRA SILVA, Universidade Federal do Rio Grande do Norte; CHIARA ALBANO DE ARAUJO OLIVEIRA, Universidade Federal daBahia; MARCO ANTONIO SUNDFELD DA GAMA, CPPSE; JULIANA PAULA FELIPE DE OLIVEIRA, Universidade Federal de Sergipe; DANIELLE CAVALCANTI SALE, Universidade Federal do Rio Grande do Norte; EMMANUELLA DE OLIVEIRA MOURA ARAÚJO, Universidade Federal do Rio Grande do Norte; ADRIANO HENRIQUE DO NASCIMENTO RANGEL, Universidade Federal do Rio Grande do Norte.GOMES, R. D. DA S.BARBOSA, I. DE M.RIBEIRO, C. V. DI N.ANAYA, K.SILVA, E. G. DOS S. O.OLIVEIRA, C. A. DE A.GAMA, M. A. S. daOLIVEIRA, J. P. F. DESALE, D. C.ARAÚJO, E. DE O. M.RANGEL, A. H. DO N.2023-09-12T15:24:37Z2023-09-12T15:24:37Z2023-09-122023info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/article5 p.Food Science Technology, Campinas, v. 43, e26023, 2023.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1156613https://doi.org/10.5327/fst.26023enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2023-09-12T15:24:37Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1156613Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542023-09-12T15:24:37falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542023-09-12T15:24:37Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
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