The pear cv. Williams or Bartlet

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Faoro, Ivan Dagoberto
Data de Publicação: 2017
Outros Autores: Pasa, Mateus da Silveira, Argenta, Luiz Carlos, Oliveira, Paulo Ricardo Dias de, Sezerino, André Amarildo
Tipo de documento: Artigo
Idioma: por
Título da fonte: Agropecuária Catarinense (Online)
Texto Completo: https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/49
Resumo: Abstracts - The pear cv. Williams, also known as ‘Bartlett’ or ‘Williams’ Bon Chrétien’, is described in this article concerning to its origin, climate adaptation, botanical and agronomic characteristics. It also presents the main morphological, physiological disease resistance of the plants, the use of rootstocks and plants pollinators.
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spelling The pear cv. Williams or BartletA pereira cv. Williams ou BartlettPyrus communisorigincharacteristicsdiseases resistancerootstocksharvest and storage of fruits.Pyrus communisorigemcaracterísticasresistência à doençasportaenxertoscolheitaarmazenagem de frutosAbstracts - The pear cv. Williams, also known as ‘Bartlett’ or ‘Williams’ Bon Chrétien’, is described in this article concerning to its origin, climate adaptation, botanical and agronomic characteristics. It also presents the main morphological, physiological disease resistance of the plants, the use of rootstocks and plants pollinators.Resumo - A pereira cv. Williams, também conhecida como ‘Bartlett’ ou ‘Williams Bon Chrétien’, é descrita nesse artigo quanto a sua origem, adaptação climática, botânica e características agronômicas. Também são apresentados os principais aspectos morfológicos, fisiológicos e de resistência a doenças da planta, uso de porta-enxertos e plantas polinizadoras.Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina - Epagri2017-10-06info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionrelato de experiência e revisão bibliográficaapplication/pdfhttps://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/4910.52945/rac.v30i2.49Agropecuária Catarinense Journal; Vol. 30 No. 2 (2017); 47-50Agropecuária Catarinense; v. 30 n. 2 (2017); 47-502525-60760103-0779reponame:Agropecuária Catarinense (Online)instname:Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)instacron:EPAGRIporhttps://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/49/125Copyright (c) 2017 Revista Agropecuária Catarinensehttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0info:eu-repo/semantics/openAccessFaoro, Ivan DagobertoPasa, Mateus da SilveiraArgenta, Luiz CarlosOliveira, Paulo Ricardo Dias deSezerino, André Amarildo2020-07-03T21:58:53Zoai:ojs.publicacoes.epagri.sc.gov.br:article/49Revistahttps://publicacoes.epagri.sc.gov.br/RAC/indexPUBhttps://publicacoes.epagri.sc.gov.br/index.php/RAC/oaieditoriarac@epagri.sc.gov.br || lamperuch@epagri.sc.gov.br2525-60760103-0779opendoar:2020-07-03T21:58:53Agropecuária Catarinense (Online) - Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)false
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