Associations between taste sensitivity, preference for sweet and salty flavours, and nutritional status of adolescents from public schools

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: SANTOS,Marize Melo dos
Data de Publicação: 2017
Outros Autores: MARREIROS,Camila Santos, SILVA,Herika Brenda Santana da, OLIVEIRA,Ana Raquel Soares de, CRUZ,Kyria Jayanne Clímaco
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Texto Completo: http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732017000300369
id PUC_CAMP-2_c5137fead0445a73e2da2fed2f275c46
oai_identifier_str oai:scielo:S1415-52732017000300369
network_name_str Revista de Nutrição
title Associations between taste sensitivity, preference for sweet and salty flavours, and nutritional status of adolescents from public schools
author SANTOS,Marize Melo dos
author2 MARREIROS,Camila Santos
SILVA,Herika Brenda Santana da
OLIVEIRA,Ana Raquel Soares de
CRUZ,Kyria Jayanne Clímaco
topic Adolescents
Nutritional status
Taste perception
publishDate 2017
format article
url http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732017000300369
language eng
instname_str Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)
instacron_str PUC_CAMP