Strategies for the promotion of healthy, adequate and sustainable food in Brazil in times of Covid-19

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: MARTINELLI,Suellen Secchi
Data de Publicação: 2020
Outros Autores: CAVALLI,Suzi Barletto, FABRI,Rafaela Karen, VEIROS,Marcela Boro, REIS,Amélia Borba Costa, AMPARO-SANTOS,Ligia
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Texto Completo: http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732020000100204
id PUC_CAMP-2_e7560a72a9e38dfa3ffbdcb9b6a50e2d
oai_identifier_str oai:scielo:S1415-52732020000100204
network_name_str Revista de Nutrição
title Strategies for the promotion of healthy, adequate and sustainable food in Brazil in times of Covid-19
author MARTINELLI,Suellen Secchi
author2 CAVALLI,Suzi Barletto
FABRI,Rafaela Karen
VEIROS,Marcela Boro
REIS,Amélia Borba Costa
AMPARO-SANTOS,Ligia
topic Coronavirus
Diet, food, and nutrition
Diet, healthy
Food production
Sustainable development
publishDate 2020
format article
url http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732020000100204
language eng
instname_str Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)
instacron_str PUC_CAMP