Food availability and food insecurity in households in the state of Tocantins, Northern Brazil

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: SCHOTT,Eloise
Data de Publicação: 2020
Outros Autores: PRIORE,Silvia Eloiza, RIBEIRO,Andréia Queiroz, REZENDE,Fabiane Aparecida Canaan, FRANCESCHINI,Sylvia do Carmo Castro
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Texto Completo: http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732020000100323
id PUC_CAMP-2_fd76eeeedf23259a9fa1d03137681128
oai_identifier_str oai:scielo:S1415-52732020000100323
network_name_str Revista de Nutrição
title Food availability and food insecurity in households in the state of Tocantins, Northern Brazil
author SCHOTT,Eloise
author2 PRIORE,Silvia Eloiza
RIBEIRO,Andréia Queiroz
REZENDE,Fabiane Aparecida Canaan
FRANCESCHINI,Sylvia do Carmo Castro
topic Diet
Diet surveys
Food and nutrition security
Socioeconomic factors
publishDate 2020
format article
url http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732020000100323
language eng
instname_str Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)
instacron_str PUC_CAMP