Food availability and food insecurity in households in the state of Tocantins, Northern Brazil
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2020 |
Outros Autores: | , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Texto Completo: | http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732020000100323 |
id |
PUC_CAMP-2_fd76eeeedf23259a9fa1d03137681128 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:scielo:S1415-52732020000100323 |
network_name_str |
Revista de Nutrição |
title |
Food availability and food insecurity in households in the state of Tocantins, Northern Brazil |
author |
SCHOTT,Eloise |
author2 |
PRIORE,Silvia Eloiza RIBEIRO,Andréia Queiroz REZENDE,Fabiane Aparecida Canaan FRANCESCHINI,Sylvia do Carmo Castro |
topic |
Diet Diet surveys Food and nutrition security Socioeconomic factors |
publishDate |
2020 |
format |
article |
url |
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732020000100323 |
language |
eng |
instname_str |
Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS) |
instacron_str |
PUC_CAMP |