Beverage sensory modification
Autor(a) principal: | |
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Data de Publicação: | 2019 |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/10400.5/18967 |
Resumo: | Editorial |
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Beverage sensory modificationsensory modificationEditorialThe Special Issue on “Beverage Sensory Modification” gathers a series of articles that feature the broad sense of sensory modification, either by improving flavor, taste, and mouthfeel properties or by preventing their spoilage. The scope goes further than the usual technological measures that modulate sensory properties and includes the psychological and cross-modal influences, where the sensory modification is on the subject’s brain and not on the object’s physical-chemical propertiesMDPIRepositório da Universidade de LisboaMalfeito-Ferreira, Manuel2019-12-06T11:36:20Z20192019-01-01T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.5/18967engBeverages 2019, 5, 4510.3390/beverages5030045info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2024-03-03T01:31:58Zoai:www.repository.utl.pt:10400.5/18967Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T17:03:56.013719Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse |
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