The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis

Bibliographic Details
Main Author: Braga, Francisco Manoel de Souza
Publication Date: 2008
Format: Article
Language: por
Source: Acta Scientiarum Biological Sciences
Download full: http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/4445
Summary: This method describes the feeding of fishes using a simple description and computation of food item preferences. This method is used when volumetric and numerical values for stomach contents are not viable.
id UEM-1_5bdd94408e3bc07a71219403458c152d
oai_identifier_str oai:periodicos.uem.br/ojs:article/4445
network_acronym_str UEM-1
network_name_str Acta Scientiarum Biological Sciences
repository_id_str
spelling The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysisO grau de preferência alimentar: um método qualitativo e quantitativo para o estudo do conteúdo estomacal de peixesalimentaçãoPimelodus maculatusPlagioscion squamosissimusmetodologia2.00.00.00-6 Ciências BiológicasThis method describes the feeding of fishes using a simple description and computation of food item preferences. This method is used when volumetric and numerical values for stomach contents are not viable.O método grau de preferência alimentar descreve a alimentação de peixes usando uma simples descrição e computação das preferências alimentares. Esse método é usado quando os valores volumétricos e/ou numéricos para os conteúdos estomacais não são viáveis.Universidade Estadual De Maringá2008-07-17info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionapplication/pdfhttp://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/444510.4025/actascibiolsci.v21i0.4445Acta Scientiarum. Biological Sciences; Vol 21 (1999); 291-295Acta Scientiarum. Biological Sciences; v. 21 (1999); 291-2951807-863X1679-9283reponame:Acta Scientiarum Biological Sciencesinstname:Universidade Estadual de Maringá (UEM)instacron:UEMporhttp://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/4445/3034Braga, Francisco Manoel de Souzainfo:eu-repo/semantics/openAccess2022-11-23T17:33:40Zoai:periodicos.uem.br/ojs:article/4445Revistahttp://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSciPUBhttp://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/oai||actabiol@uem.br1807-863X1679-9283opendoar:2022-11-23T17:33:40Acta Scientiarum Biological Sciences - Universidade Estadual de Maringá (UEM)false
dc.title.none.fl_str_mv The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis
O grau de preferência alimentar: um método qualitativo e quantitativo para o estudo do conteúdo estomacal de peixes
title The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis
spellingShingle The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis
Braga, Francisco Manoel de Souza
alimentação
Pimelodus maculatus
Plagioscion squamosissimus
metodologia
2.00.00.00-6 Ciências Biológicas
title_short The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis
title_full The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis
title_fullStr The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis
title_full_unstemmed The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis
title_sort The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis
author Braga, Francisco Manoel de Souza
author_facet Braga, Francisco Manoel de Souza
author_role author
dc.contributor.author.fl_str_mv Braga, Francisco Manoel de Souza
dc.subject.por.fl_str_mv alimentação
Pimelodus maculatus
Plagioscion squamosissimus
metodologia
2.00.00.00-6 Ciências Biológicas
topic alimentação
Pimelodus maculatus
Plagioscion squamosissimus
metodologia
2.00.00.00-6 Ciências Biológicas
description This method describes the feeding of fishes using a simple description and computation of food item preferences. This method is used when volumetric and numerical values for stomach contents are not viable.
publishDate 2008
dc.date.none.fl_str_mv 2008-07-17
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/4445
10.4025/actascibiolsci.v21i0.4445
url http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/4445
identifier_str_mv 10.4025/actascibiolsci.v21i0.4445
dc.language.iso.fl_str_mv por
language por
dc.relation.none.fl_str_mv http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/4445/3034
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv application/pdf
dc.publisher.none.fl_str_mv Universidade Estadual De Maringá
publisher.none.fl_str_mv Universidade Estadual De Maringá
dc.source.none.fl_str_mv Acta Scientiarum. Biological Sciences; Vol 21 (1999); 291-295
Acta Scientiarum. Biological Sciences; v. 21 (1999); 291-295
1807-863X
1679-9283
reponame:Acta Scientiarum Biological Sciences
instname:Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
instname_str Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron_str UEM
institution UEM
reponame_str Acta Scientiarum Biological Sciences
collection Acta Scientiarum Biological Sciences
repository.name.fl_str_mv Acta Scientiarum Biological Sciences - Universidade Estadual de Maringá (UEM)
repository.mail.fl_str_mv ||actabiol@uem.br
_version_ 1799317394034786304