The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis
Main Author: | |
---|---|
Publication Date: | 2008 |
Format: | Article |
Language: | por |
Source: | Acta Scientiarum Biological Sciences |
Download full: | http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/4445 |
Summary: | This method describes the feeding of fishes using a simple description and computation of food item preferences. This method is used when volumetric and numerical values for stomach contents are not viable. |
id |
UEM-1_5bdd94408e3bc07a71219403458c152d |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:periodicos.uem.br/ojs:article/4445 |
network_acronym_str |
UEM-1 |
network_name_str |
Acta Scientiarum Biological Sciences |
repository_id_str |
|
spelling |
The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysisO grau de preferência alimentar: um método qualitativo e quantitativo para o estudo do conteúdo estomacal de peixesalimentaçãoPimelodus maculatusPlagioscion squamosissimusmetodologia2.00.00.00-6 Ciências BiológicasThis method describes the feeding of fishes using a simple description and computation of food item preferences. This method is used when volumetric and numerical values for stomach contents are not viable.O método grau de preferência alimentar descreve a alimentação de peixes usando uma simples descrição e computação das preferências alimentares. Esse método é usado quando os valores volumétricos e/ou numéricos para os conteúdos estomacais não são viáveis.Universidade Estadual De Maringá2008-07-17info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionapplication/pdfhttp://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/444510.4025/actascibiolsci.v21i0.4445Acta Scientiarum. Biological Sciences; Vol 21 (1999); 291-295Acta Scientiarum. Biological Sciences; v. 21 (1999); 291-2951807-863X1679-9283reponame:Acta Scientiarum Biological Sciencesinstname:Universidade Estadual de Maringá (UEM)instacron:UEMporhttp://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/4445/3034Braga, Francisco Manoel de Souzainfo:eu-repo/semantics/openAccess2022-11-23T17:33:40Zoai:periodicos.uem.br/ojs:article/4445Revistahttp://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSciPUBhttp://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/oai||actabiol@uem.br1807-863X1679-9283opendoar:2022-11-23T17:33:40Acta Scientiarum Biological Sciences - Universidade Estadual de Maringá (UEM)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis O grau de preferência alimentar: um método qualitativo e quantitativo para o estudo do conteúdo estomacal de peixes |
title |
The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis |
spellingShingle |
The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis Braga, Francisco Manoel de Souza alimentação Pimelodus maculatus Plagioscion squamosissimus metodologia 2.00.00.00-6 Ciências Biológicas |
title_short |
The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis |
title_full |
The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis |
title_fullStr |
The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis |
title_full_unstemmed |
The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis |
title_sort |
The grade of feeding preference: a qualitative and quantitative method for stomach content analysis |
author |
Braga, Francisco Manoel de Souza |
author_facet |
Braga, Francisco Manoel de Souza |
author_role |
author |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
Braga, Francisco Manoel de Souza |
dc.subject.por.fl_str_mv |
alimentação Pimelodus maculatus Plagioscion squamosissimus metodologia 2.00.00.00-6 Ciências Biológicas |
topic |
alimentação Pimelodus maculatus Plagioscion squamosissimus metodologia 2.00.00.00-6 Ciências Biológicas |
description |
This method describes the feeding of fishes using a simple description and computation of food item preferences. This method is used when volumetric and numerical values for stomach contents are not viable. |
publishDate |
2008 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2008-07-17 |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/article info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/4445 10.4025/actascibiolsci.v21i0.4445 |
url |
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/4445 |
identifier_str_mv |
10.4025/actascibiolsci.v21i0.4445 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
por |
language |
por |
dc.relation.none.fl_str_mv |
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciBiolSci/article/view/4445/3034 |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
application/pdf |
dc.publisher.none.fl_str_mv |
Universidade Estadual De Maringá |
publisher.none.fl_str_mv |
Universidade Estadual De Maringá |
dc.source.none.fl_str_mv |
Acta Scientiarum. Biological Sciences; Vol 21 (1999); 291-295 Acta Scientiarum. Biological Sciences; v. 21 (1999); 291-295 1807-863X 1679-9283 reponame:Acta Scientiarum Biological Sciences instname:Universidade Estadual de Maringá (UEM) instacron:UEM |
instname_str |
Universidade Estadual de Maringá (UEM) |
instacron_str |
UEM |
institution |
UEM |
reponame_str |
Acta Scientiarum Biological Sciences |
collection |
Acta Scientiarum Biological Sciences |
repository.name.fl_str_mv |
Acta Scientiarum Biological Sciences - Universidade Estadual de Maringá (UEM) |
repository.mail.fl_str_mv |
||actabiol@uem.br |
_version_ |
1799317394034786304 |