Physical and chemical parameters, total phenols and the antioxidant activity of Pequi (Caryocar brasiliense Camb)

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Plácido, Geovana Rocha
Data de Publicação: 2015
Outros Autores: Silva, R. M., Silva, M. A. P., Caliari, Márcio, Belisário, C. M., Cagnin, C.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Texto Completo: http://repositorio.bc.ufg.br/handle/ri/17456
id UFG-2_9109d3536eef9cc886b8242d545e8e0b
oai_identifier_str oai:repositorio.bc.ufg.br:ri/17456
network_name_str Repositório Institucional da UFG
title Physical and chemical parameters, total phenols and the antioxidant activity of Pequi (Caryocar brasiliense Camb)
author Plácido, Geovana Rocha
author2 Silva, R. M.
Silva, M. A. P.
Caliari, Márcio
Belisário, C. M.
Cagnin, C.
topic Ether extract
Color
Pulp
Reuse
publishDate 2015
format article
url http://repositorio.bc.ufg.br/handle/ri/17456
language eng
instname_str Universidade Federal de Goiás
instacron_str UFG