Physical and chemical parameters, total phenols and the antioxidant activity of Pequi (Caryocar brasiliense Camb)
Autor(a) principal: | |
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Data de Publicação: | 2015 |
Outros Autores: | , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Texto Completo: | http://repositorio.bc.ufg.br/handle/ri/17456 |
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Repositório Institucional da UFG |
title |
Physical and chemical parameters, total phenols and the antioxidant activity of Pequi (Caryocar brasiliense Camb) |
author |
Plácido, Geovana Rocha |
author2 |
Silva, R. M. Silva, M. A. P. Caliari, Márcio Belisário, C. M. Cagnin, C. |
topic |
Ether extract Color Pulp Reuse |
publishDate |
2015 |
format |
article |
url |
http://repositorio.bc.ufg.br/handle/ri/17456 |
language |
eng |
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Universidade Federal de Goiás |
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UFG |