Guimarães, A. R. D., Leão, K. V., Mapeli, A. M., & Schneider, L. C. (2020). Análise nutricional da farinha obtida da polpa da Cajarana (Spondias dulcis Parkinson) / Nutritional analysis of flour obtained from Cajarana pulp (Spondias dulcis Parkinson).
Chicago Style CitationGuimarães, Andréia Rocha Dias, Katyuscya Veloso Leão, Ana Maria Mapeli, and Lucineia Cavalheiro Schneider. Análise Nutricional Da Farinha Obtida Da Polpa Da Cajarana (Spondias Dulcis Parkinson) / Nutritional Analysis of Flour Obtained From Cajarana Pulp (Spondias Dulcis Parkinson). 2020.
MLA CitationGuimarães, Andréia Rocha Dias, Katyuscya Veloso Leão, Ana Maria Mapeli, and Lucineia Cavalheiro Schneider. Análise Nutricional Da Farinha Obtida Da Polpa Da Cajarana (Spondias Dulcis Parkinson) / Nutritional Analysis of Flour Obtained From Cajarana Pulp (Spondias Dulcis Parkinson). 2020.