Scale for evaluating food and nutrition education practices in Primary Health Care

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: REIS,Lígia Cardoso dos
Data de Publicação: 2020
Outros Autores: JAIME,Patricia Constante
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Texto Completo: http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732020000100325
id PUC_CAMP-2_082b9d4c07340694054cc05761b60ae7
oai_identifier_str oai:scielo:S1415-52732020000100325
network_name_str Revista de Nutrição
title Scale for evaluating food and nutrition education practices in Primary Health Care
author REIS,Lígia Cardoso dos
author2 JAIME,Patricia Constante
topic Dietary guidelines
Food and nutrition education
Health personnel
Primary health care
publishDate 2020
format article
url http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732020000100325
language eng
instname_str Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)
instacron_str PUC_CAMP