Omega-3 fatty acids reduce the development of preneoplasic lesions
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2009 |
Outros Autores: | , , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Texto Completo: | http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732009000200006 |
id |
PUC_CAMP-2_47d7ed0b2ecbed40ce83e9102a382cb8 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:scielo:S1415-52732009000200006 |
network_name_str |
Revista de Nutrição |
title |
Omega-3 fatty acids reduce the development of preneoplasic lesions |
author |
Henriques,Viviana Teixeira |
author2 |
Dias,Cristina Maria Ganns Chaves Franceschini,Sylvia do Carmo Castro Sabarense,Céphora Maria Costa,Neuza Maria Brunoro Leite,Jacqueline Isaura Alvarez Peluzio,Maria do Carmo Gouveia |
topic |
Fatty acids Precancerous Dietary supplements |
publishDate |
2009 |
format |
article |
url |
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-52732009000200006 |
language |
eng |
instname_str |
Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS) |
instacron_str |
PUC_CAMP |