Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: EURIDICE MARTINEZ STEELE
Data de Publicação: 2017
Tipo de documento: Tese
Título da fonte: Portal de Dados Abertos da CAPES
Texto Completo: https://sucupira.capes.gov.br/sucupira/public/consultas/coleta/trabalhoConclusao/viewTrabalhoConclusao.jsf?popup=true&id_trabalho=5022758
id BRCRIS_3e59c2abdaa20e331c55af4f62751dba
network_acronym_str CAPES
network_name_str Portal de Dados Abertos da CAPES
dc.title.pt-BR.fl_str_mv Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets
title Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets
spellingShingle Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets
Fitoestrógenos
Protein leverage hypothesis
EURIDICE MARTINEZ STEELE
title_short Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets
title_full Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets
title_fullStr Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets
Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets
title_full_unstemmed Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets
Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets
title_sort Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets
topic Fitoestrógenos
Protein leverage hypothesis
publishDate 2017
format doctoralThesis
url https://sucupira.capes.gov.br/sucupira/public/consultas/coleta/trabalhoConclusao/viewTrabalhoConclusao.jsf?popup=true&id_trabalho=5022758
author_role author
author EURIDICE MARTINEZ STEELE
author_facet EURIDICE MARTINEZ STEELE
dc.contributor.authorLattes.fl_str_mv http://lattes.cnpq.br/5000395034058826
dc.contributor.advisor1.fl_str_mv CARLOS AUGUSTO MONTEIRO
dc.publisher.none.fl_str_mv UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO
publisher.none.fl_str_mv UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO
instname_str UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO
dc.publisher.program.fl_str_mv NUTRIÇÃO EM SAÚDE PÚBLICA
dc.description.course.none.fl_txt_mv NUTRIÇÃO EM SAÚDE PÚBLICA
reponame_str Portal de Dados Abertos da CAPES
collection Portal de Dados Abertos da CAPES
spelling CAPESPortal de Dados Abertos da CAPESUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsFitoestrógenos2017doctoralThesishttps://sucupira.capes.gov.br/sucupira/public/consultas/coleta/trabalhoConclusao/viewTrabalhoConclusao.jsf?popup=true&id_trabalho=5022758authorEURIDICE MARTINEZ STEELEhttp://lattes.cnpq.br/5000395034058826CARLOS AUGUSTO MONTEIROUNIVERSIDADE DE SÃO PAULOUNIVERSIDADE DE SÃO PAULOUNIVERSIDADE DE SÃO PAULONUTRIÇÃO EM SAÚDE PÚBLICANUTRIÇÃO EM SAÚDE PÚBLICAPortal de Dados Abertos da CAPESPortal de Dados Abertos da CAPES
identifier_str_mv STEELE, EURIDICE MARTINEZ. Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets. 2017. Tese.
dc.identifier.citation.fl_str_mv STEELE, EURIDICE MARTINEZ. Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets. 2017. Tese.
_version_ 1741883020751667200