Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2017 |
Tipo de documento: | Tese |
Título da fonte: | Portal de Dados Abertos da CAPES |
Texto Completo: | https://sucupira.capes.gov.br/sucupira/public/consultas/coleta/trabalhoConclusao/viewTrabalhoConclusao.jsf?popup=true&id_trabalho=5022758 |
id |
BRCRIS_3e59c2abdaa20e331c55af4f62751dba |
---|---|
network_acronym_str |
CAPES |
network_name_str |
Portal de Dados Abertos da CAPES |
dc.title.pt-BR.fl_str_mv |
Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets |
title |
Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets |
spellingShingle |
Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets Fitoestrógenos Protein leverage hypothesis EURIDICE MARTINEZ STEELE |
title_short |
Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets |
title_full |
Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets |
title_fullStr |
Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets |
title_full_unstemmed |
Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets |
title_sort |
Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets |
topic |
Fitoestrógenos Protein leverage hypothesis |
publishDate |
2017 |
format |
doctoralThesis |
url |
https://sucupira.capes.gov.br/sucupira/public/consultas/coleta/trabalhoConclusao/viewTrabalhoConclusao.jsf?popup=true&id_trabalho=5022758 |
author_role |
author |
author |
EURIDICE MARTINEZ STEELE |
author_facet |
EURIDICE MARTINEZ STEELE |
dc.contributor.authorLattes.fl_str_mv |
http://lattes.cnpq.br/5000395034058826 |
dc.contributor.advisor1.fl_str_mv |
CARLOS AUGUSTO MONTEIRO |
dc.publisher.none.fl_str_mv |
UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO |
publisher.none.fl_str_mv |
UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO |
instname_str |
UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO |
dc.publisher.program.fl_str_mv |
NUTRIÇÃO EM SAÚDE PÚBLICA |
dc.description.course.none.fl_txt_mv |
NUTRIÇÃO EM SAÚDE PÚBLICA |
reponame_str |
Portal de Dados Abertos da CAPES |
collection |
Portal de Dados Abertos da CAPES |
spelling |
CAPESPortal de Dados Abertos da CAPESUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsUltra-processed foods and the nutritional quality of US dietsFitoestrógenos2017doctoralThesishttps://sucupira.capes.gov.br/sucupira/public/consultas/coleta/trabalhoConclusao/viewTrabalhoConclusao.jsf?popup=true&id_trabalho=5022758authorEURIDICE MARTINEZ STEELEhttp://lattes.cnpq.br/5000395034058826CARLOS AUGUSTO MONTEIROUNIVERSIDADE DE SÃO PAULOUNIVERSIDADE DE SÃO PAULOUNIVERSIDADE DE SÃO PAULONUTRIÇÃO EM SAÚDE PÚBLICANUTRIÇÃO EM SAÚDE PÚBLICAPortal de Dados Abertos da CAPESPortal de Dados Abertos da CAPES |
identifier_str_mv |
STEELE, EURIDICE MARTINEZ. Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets. 2017. Tese. |
dc.identifier.citation.fl_str_mv |
STEELE, EURIDICE MARTINEZ. Ultra-processed foods and the nutritional quality of US diets. 2017. Tese. |
_version_ |
1741883020751667200 |