CARACTERIZAÇÃO DO LEITE E DO QUEIJO DE OVELHAS DA RAÇA BERGAMÁCIA SUPLEMENTADAS COM ÓLEO OU FARELO DE LINHAÇA (Linum usitassimum L.)
Data de Publicação: | 2014 |
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Tipo de documento: | Dissertação |
Título da fonte: | Portal de Dados Abertos da CAPES |
Texto Completo: | https://sucupira.capes.gov.br/sucupira/public/consultas/coleta/trabalhoConclusao/viewTrabalhoConclusao.jsf?popup=true&id_trabalho=1340321 |
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CARACTERIZAÇÃO DO LEITE E DO QUEIJO DE OVELHAS DA RAÇA BERGAMÁCIA SUPLEMENTADAS COM ÓLEO OU FARELO DE LINHAÇA (Linum usitassimum L.) Keywords: fortified foods, CLA, omega-3, sensory analysis. Alimentação e rações. 4. Queijo Avaliação Sensorial. Keywords: conjugated linoleic acid, fat supplements, ewe, omega-3. PHYSIC-CHEMICAL PARAMETERS, FATTY ACID PROFILE, AND ACCEPTABILITY OF CURED CHEESE FROM MILK OF EWES FED WITH OIL OR FLAXSEED MEAL PRODUCTION, PROXIMATE COMPOSITION AND FATTY ACID PROFILE OF MILK BERGAMASCA EWES SUPPLEMENTED WITH FLAXSEED OIL AND MEAl 1. Ácidos graxos Omega-3. 2. Leite. 3. Ovino |
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Keywords: fortified foods, CLA, omega-3, sensory analysis. Alimentação e rações. 4. Queijo Avaliação Sensorial. Keywords: conjugated linoleic acid, fat supplements, ewe, omega-3. PHYSIC-CHEMICAL PARAMETERS, FATTY ACID PROFILE, AND ACCEPTABILITY OF CURED CHEESE FROM MILK OF EWES FED WITH OIL OR FLAXSEED MEAL PRODUCTION, PROXIMATE COMPOSITION AND FATTY ACID PROFILE OF MILK BERGAMASCA EWES SUPPLEMENTED WITH FLAXSEED OIL AND MEAl 1. Ácidos graxos Omega-3. 2. Leite. 3. Ovino |
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