Margarines : historical approach, technological aspects, nutritional profile, and global trends
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2021 |
Outros Autores: | , |
Tipo de documento: | Artigo |
Texto Completo: | https://hdl.handle.net/20.500.12733/7715 |
id |
CAMP_8673dd15b8240e87d6691abcf46693a9 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:https://www.repositorio.unicamp.br/:1260741 |
network_name_str |
Repositório da Produção Científica e Intelectual da Unicamp |
title |
Margarines : historical approach, technological aspects, nutritional profile, and global trends |
author |
Silva, Thaís Jordânia, 1992- |
author2 |
Barrera Arellano, Daniel, 1953- Ribeiro, Ana Paula Badan, 1979- |
topic |
Margarina Ácidos graxos saturados Ácidos graxos trans Margarine Saturated fatty acids Trans fatty acids Artigo original |
publishDate |
2021 |
format |
article |
url |
https://hdl.handle.net/20.500.12733/7715 |
instname_str |
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP) |
instacron_str |
UNICAMP |