Physical and chemical characteristics of sweetsoup fruit

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Maia, Geraldo Arraes
Data de Publicação: 2014
Outros Autores: Filho, Joaquim Alvino de Mesquita, Barroso, Maria Ângela Thomaz, Figueiredo, Raimundo Wilane de
Tipo de documento: Artigo
Idioma: por
Título da fonte: Pesquisa Agropecuária Brasileira (Online)
Texto Completo: https://seer.sct.embrapa.br/index.php/pab/article/view/15043
Resumo: In this work, fruits from sweetsoup (Annona squamosa, L) obtained in Fortaleza. CE, Brazil, were used. Physical measurements were made on the homogenized pulp of ripe fruits to evaluate their industrial yield. Chemical and physical determinations were made in order to know the chemical composition of the fruits.
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spelling Physical and chemical characteristics of sweetsoup fruitCaracterísticas físicas e químicas da ataAnnona squamosal; physical measurements; homogenized pulp; chemical compositionAnnona squamosa; medidas físicas; polpa homogeneizada; composição químicaIn this work, fruits from sweetsoup (Annona squamosa, L) obtained in Fortaleza. CE, Brazil, were used. Physical measurements were made on the homogenized pulp of ripe fruits to evaluate their industrial yield. Chemical and physical determinations were made in order to know the chemical composition of the fruits.Neste trabalho foram empregados frutos da ateira (Annona squamosa L.), provenientes de Fortaleza, CE. Realizaram-se medidas físicas em 30 frutos maduros, para avaliação de sua produção industrial. As determinações das características químicas e físicas foram realizadas na polpa homogeneizada de frutos maduros.Pesquisa Agropecuaria BrasileiraPesquisa Agropecuária BrasileiraMaia, Geraldo ArraesFilho, Joaquim Alvino de MesquitaBarroso, Maria Ângela ThomazFigueiredo, Raimundo Wilane de2014-04-17info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionapplication/pdfhttps://seer.sct.embrapa.br/index.php/pab/article/view/15043Pesquisa Agropecuaria Brasileira; v.21, n.10, out. 1986; 1073-107Pesquisa Agropecuária Brasileira; v.21, n.10, out. 1986; 1073-1071678-39210100-104xreponame:Pesquisa Agropecuária Brasileira (Online)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPAporhttps://seer.sct.embrapa.br/index.php/pab/article/view/15043/8764info:eu-repo/semantics/openAccess2014-10-30T18:17:17Zoai:ojs.seer.sct.embrapa.br:article/15043Revistahttp://seer.sct.embrapa.br/index.php/pabPRIhttps://old.scielo.br/oai/scielo-oai.phppab@sct.embrapa.br || sct.pab@embrapa.br1678-39210100-204Xopendoar:2014-10-30T18:17:17Pesquisa Agropecuária Brasileira (Online) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
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