Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: SOUZA, O. C. A.
Data de Publicação: 2018
Outros Autores: MORAES, A., SAMPAIO, B. L., CAMPANHA, R. B., MENDONCA, S., OLIVEIRA, P. A. de
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1100352
id EMBR_02507b5e54ab8448df8b7ef695259892
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1100352
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.Resíduos agrícolasFlavanóidesFenólicosRAQUEL BOMBARDA CAMPANHA, CNPAE; SIMONE MENDONCA, CNPAE; PATRICIA ABRAO DE OLIVEIRA MOLINARI, CNPAE.SOUZA, O. C. A.MORAES, A.SAMPAIO, B. L.CAMPANHA, R. B.MENDONCA, S.OLIVEIRA, P. A. de2018-11-29T23:54:05Z2018-11-29T23:54:05Z2018-11-2920182018-11-29T23:54:05ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionNão paginado.In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 1.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2., 2018, Campinas, SP. Food design and health nutrition. Campinas: UNICAMP, 2018.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1100352enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-11-29T23:54:10Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1100352Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-11-29T23:54:10Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.
title Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.
spellingShingle Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.
SOUZA, O. C. A.
Resíduos agrícolas
Flavanóides
Fenólicos
title_short Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.
title_full Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.
title_fullStr Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.
title_full_unstemmed Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.
title_sort Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.
author SOUZA, O. C. A.
author_facet SOUZA, O. C. A.
MORAES, A.
SAMPAIO, B. L.
CAMPANHA, R. B.
MENDONCA, S.
OLIVEIRA, P. A. de
author_role author
author2 MORAES, A.
SAMPAIO, B. L.
CAMPANHA, R. B.
MENDONCA, S.
OLIVEIRA, P. A. de
author2_role author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv RAQUEL BOMBARDA CAMPANHA, CNPAE; SIMONE MENDONCA, CNPAE; PATRICIA ABRAO DE OLIVEIRA MOLINARI, CNPAE.
dc.contributor.author.fl_str_mv SOUZA, O. C. A.
MORAES, A.
SAMPAIO, B. L.
CAMPANHA, R. B.
MENDONCA, S.
OLIVEIRA, P. A. de
dc.subject.por.fl_str_mv Resíduos agrícolas
Flavanóides
Fenólicos
topic Resíduos agrícolas
Flavanóides
Fenólicos
publishDate 2018
dc.date.none.fl_str_mv 2018-11-29T23:54:05Z
2018-11-29T23:54:05Z
2018-11-29
2018
2018-11-29T23:54:05Z
dc.type.driver.fl_str_mv Resumo em anais e proceedings
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 1.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2., 2018, Campinas, SP. Food design and health nutrition. Campinas: UNICAMP, 2018.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1100352
identifier_str_mv In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 1.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2., 2018, Campinas, SP. Food design and health nutrition. Campinas: UNICAMP, 2018.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1100352
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv Não paginado.
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1817695535235072000