Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2018 |
Outros Autores: | , , , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1100352 |
id |
EMBR_02507b5e54ab8448df8b7ef695259892 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1100352 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues.Resíduos agrícolasFlavanóidesFenólicosRAQUEL BOMBARDA CAMPANHA, CNPAE; SIMONE MENDONCA, CNPAE; PATRICIA ABRAO DE OLIVEIRA MOLINARI, CNPAE.SOUZA, O. C. A.MORAES, A.SAMPAIO, B. L.CAMPANHA, R. B.MENDONCA, S.OLIVEIRA, P. A. de2018-11-29T23:54:05Z2018-11-29T23:54:05Z2018-11-2920182018-11-29T23:54:05ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionNão paginado.In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 1.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2., 2018, Campinas, SP. Food design and health nutrition. Campinas: UNICAMP, 2018.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1100352enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-11-29T23:54:10Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1100352Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-11-29T23:54:10Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues. |
title |
Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues. |
spellingShingle |
Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues. SOUZA, O. C. A. Resíduos agrícolas Flavanóides Fenólicos |
title_short |
Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues. |
title_full |
Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues. |
title_fullStr |
Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues. |
title_full_unstemmed |
Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues. |
title_sort |
Quantification of total phenolics and flavonoids content in agricultural residues. |
author |
SOUZA, O. C. A. |
author_facet |
SOUZA, O. C. A. MORAES, A. SAMPAIO, B. L. CAMPANHA, R. B. MENDONCA, S. OLIVEIRA, P. A. de |
author_role |
author |
author2 |
MORAES, A. SAMPAIO, B. L. CAMPANHA, R. B. MENDONCA, S. OLIVEIRA, P. A. de |
author2_role |
author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
RAQUEL BOMBARDA CAMPANHA, CNPAE; SIMONE MENDONCA, CNPAE; PATRICIA ABRAO DE OLIVEIRA MOLINARI, CNPAE. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
SOUZA, O. C. A. MORAES, A. SAMPAIO, B. L. CAMPANHA, R. B. MENDONCA, S. OLIVEIRA, P. A. de |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Resíduos agrícolas Flavanóides Fenólicos |
topic |
Resíduos agrícolas Flavanóides Fenólicos |
publishDate |
2018 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2018-11-29T23:54:05Z 2018-11-29T23:54:05Z 2018-11-29 2018 2018-11-29T23:54:05Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Resumo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 1.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2., 2018, Campinas, SP. Food design and health nutrition. Campinas: UNICAMP, 2018. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1100352 |
identifier_str_mv |
In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 1.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2., 2018, Campinas, SP. Food design and health nutrition. Campinas: UNICAMP, 2018. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1100352 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
Não paginado. |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695535235072000 |