Effect of energy concentration in the diets on sensorial and chemical parameters of Morada Nova, Santa Inez and Santa Inez × Dorper lamb meat.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: BATISTA, A. S. M.
Data de Publicação: 2010
Outros Autores: COSTA, R. G., GARRUTI, D. dos S., MADRUGA, M. S., QUEIROGA, R. de C. R. do E., ARAÚJO FILHO, J. T. de
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/880064
id EMBR_0847fc83ab3b880da4c90b11b5c259e7
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/880064
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Effect of energy concentration in the diets on sensorial and chemical parameters of Morada Nova, Santa Inez and Santa Inez × Dorper lamb meat.MaciezSuculênciaSaborAna Sancha Malveira Batista, UVA; Roberto Germano Costa, UFPB; DEBORAH DOS SANTOS GARRUTI, CNPAT; Marta Suely Madruga, UFPB; Rita de Cássia Ramos Egypto Queiroga, UFPB; José Teodorico de Araújo Filho, UFAL.BATISTA, A. S. M.COSTA, R. G.GARRUTI, D. dos S.MADRUGA, M. S.QUEIROGA, R. de C. R. do E.ARAÚJO FILHO, J. T. de2011-04-10T11:11:11Z2011-04-10T11:11:11Z2011-03-0420102018-05-23T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleRevista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, v. 39, n. 9, p. 2017-2023, 2010.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/880064enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T04:28:34Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/880064Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-08-16T04:28:34falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T04:28:34Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Effect of energy concentration in the diets on sensorial and chemical parameters of Morada Nova, Santa Inez and Santa Inez × Dorper lamb meat.
title Effect of energy concentration in the diets on sensorial and chemical parameters of Morada Nova, Santa Inez and Santa Inez × Dorper lamb meat.
spellingShingle Effect of energy concentration in the diets on sensorial and chemical parameters of Morada Nova, Santa Inez and Santa Inez × Dorper lamb meat.
BATISTA, A. S. M.
Maciez
Suculência
Sabor
title_short Effect of energy concentration in the diets on sensorial and chemical parameters of Morada Nova, Santa Inez and Santa Inez × Dorper lamb meat.
title_full Effect of energy concentration in the diets on sensorial and chemical parameters of Morada Nova, Santa Inez and Santa Inez × Dorper lamb meat.
title_fullStr Effect of energy concentration in the diets on sensorial and chemical parameters of Morada Nova, Santa Inez and Santa Inez × Dorper lamb meat.
title_full_unstemmed Effect of energy concentration in the diets on sensorial and chemical parameters of Morada Nova, Santa Inez and Santa Inez × Dorper lamb meat.
title_sort Effect of energy concentration in the diets on sensorial and chemical parameters of Morada Nova, Santa Inez and Santa Inez × Dorper lamb meat.
author BATISTA, A. S. M.
author_facet BATISTA, A. S. M.
COSTA, R. G.
GARRUTI, D. dos S.
MADRUGA, M. S.
QUEIROGA, R. de C. R. do E.
ARAÚJO FILHO, J. T. de
author_role author
author2 COSTA, R. G.
GARRUTI, D. dos S.
MADRUGA, M. S.
QUEIROGA, R. de C. R. do E.
ARAÚJO FILHO, J. T. de
author2_role author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Ana Sancha Malveira Batista, UVA; Roberto Germano Costa, UFPB; DEBORAH DOS SANTOS GARRUTI, CNPAT; Marta Suely Madruga, UFPB; Rita de Cássia Ramos Egypto Queiroga, UFPB; José Teodorico de Araújo Filho, UFAL.
dc.contributor.author.fl_str_mv BATISTA, A. S. M.
COSTA, R. G.
GARRUTI, D. dos S.
MADRUGA, M. S.
QUEIROGA, R. de C. R. do E.
ARAÚJO FILHO, J. T. de
dc.subject.por.fl_str_mv Maciez
Suculência
Sabor
topic Maciez
Suculência
Sabor
publishDate 2010
dc.date.none.fl_str_mv 2010
2011-04-10T11:11:11Z
2011-04-10T11:11:11Z
2011-03-04
2018-05-23T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Revista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, v. 39, n. 9, p. 2017-2023, 2010.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/880064
identifier_str_mv Revista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, v. 39, n. 9, p. 2017-2023, 2010.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/880064
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503343172747264