Post-harvest conservation of camu-camu fruits (Myrciaria dubia(Kunth) Mc Vaugh) using different temperatures and packages.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: GRIGIO, M. L.
Data de Publicação: 2015
Outros Autores: DURIGAN, M. F. B., CHAGAS, E. A., CHAGAS, P. C., NASCIMENTO, C. R. do, ALMEIDA, M. S.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1036368
id EMBR_159388ecf101476812db3506ea3717a4
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1036368
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Post-harvest conservation of camu-camu fruits (Myrciaria dubia(Kunth) Mc Vaugh) using different temperatures and packages.Amazon fruitMARIA FERNANDA BERLINGIERI DURIGAN, CPAF-RR; EDVAN ALVES CHAGAS, CPAF-RR.GRIGIO, M. L.DURIGAN, M. F. B.CHAGAS, E. A.CHAGAS, P. C.NASCIMENTO, C. R. doALMEIDA, M. S.2016-02-07T11:11:11Z2016-02-07T11:11:11Z2016-02-0720152018-10-25T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleFood Science and Technology, Campinas, v.35, n.4, p. 652-658, Out.-Dez. 2015 .http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1036368enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T03:41:07Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1036368Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-08-16T03:41:07falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T03:41:07Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Post-harvest conservation of camu-camu fruits (Myrciaria dubia(Kunth) Mc Vaugh) using different temperatures and packages.
title Post-harvest conservation of camu-camu fruits (Myrciaria dubia(Kunth) Mc Vaugh) using different temperatures and packages.
spellingShingle Post-harvest conservation of camu-camu fruits (Myrciaria dubia(Kunth) Mc Vaugh) using different temperatures and packages.
GRIGIO, M. L.
Amazon fruit
title_short Post-harvest conservation of camu-camu fruits (Myrciaria dubia(Kunth) Mc Vaugh) using different temperatures and packages.
title_full Post-harvest conservation of camu-camu fruits (Myrciaria dubia(Kunth) Mc Vaugh) using different temperatures and packages.
title_fullStr Post-harvest conservation of camu-camu fruits (Myrciaria dubia(Kunth) Mc Vaugh) using different temperatures and packages.
title_full_unstemmed Post-harvest conservation of camu-camu fruits (Myrciaria dubia(Kunth) Mc Vaugh) using different temperatures and packages.
title_sort Post-harvest conservation of camu-camu fruits (Myrciaria dubia(Kunth) Mc Vaugh) using different temperatures and packages.
author GRIGIO, M. L.
author_facet GRIGIO, M. L.
DURIGAN, M. F. B.
CHAGAS, E. A.
CHAGAS, P. C.
NASCIMENTO, C. R. do
ALMEIDA, M. S.
author_role author
author2 DURIGAN, M. F. B.
CHAGAS, E. A.
CHAGAS, P. C.
NASCIMENTO, C. R. do
ALMEIDA, M. S.
author2_role author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv MARIA FERNANDA BERLINGIERI DURIGAN, CPAF-RR; EDVAN ALVES CHAGAS, CPAF-RR.
dc.contributor.author.fl_str_mv GRIGIO, M. L.
DURIGAN, M. F. B.
CHAGAS, E. A.
CHAGAS, P. C.
NASCIMENTO, C. R. do
ALMEIDA, M. S.
dc.subject.por.fl_str_mv Amazon fruit
topic Amazon fruit
publishDate 2015
dc.date.none.fl_str_mv 2015
2016-02-07T11:11:11Z
2016-02-07T11:11:11Z
2016-02-07
2018-10-25T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Food Science and Technology, Campinas, v.35, n.4, p. 652-658, Out.-Dez. 2015 .
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1036368
identifier_str_mv Food Science and Technology, Campinas, v.35, n.4, p. 652-658, Out.-Dez. 2015 .
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1036368
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503417603817472