Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: LEDESMA, L. L. M.
Data de Publicação: 2020
Outros Autores: VARGAS JUNIOR, F. M., MONTESCHIO, J. de O., RETORE, M., CUNHA, T. M. P. da, LEONARDO, A. P., CARDOSO, C. A. L., ORRICO JUNIOR, M. A. P.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1126999
Resumo: The objective of this work was to evaluate the qualitative and sensory characteristics and the fatty acid profiles of the meat of lambs fed with silages of two saccharine sorghum varieties and compare them with forage sorghum and maize silages
id EMBR_1c3b958eea2d009d6330725c048706a1
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1126999
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage.CordeiroCarneQualidadeThe objective of this work was to evaluate the qualitative and sensory characteristics and the fatty acid profiles of the meat of lambs fed with silages of two saccharine sorghum varieties and compare them with forage sorghum and maize silagesLUANA LIZ MEDINA LEDESMA, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; FERNANDO MIRANDA VARGAS JUNIOR, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; JÉSSICA DE OLIVEIRA MONTESCHIO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE RORAIMA, BOA VISTA, RR; MARCIANA RETORE, CPAO; TAMIRES MARQUES PAES DA CUNHA, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; ARIÁDNE PATRÍCIA LEONARDO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE MATO GROSSO DO SUL, CAMPO GRANDE, MS; CLAUDIA ANDRÉA LIMA CARDOSO, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE MATO GROSSO DO SUL, DOURADOS; MARCO ANTONIO PREVIDELLI ORRICO JUNIOR, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS.LEDESMA, L. L. M.VARGAS JUNIOR, F. M.MONTESCHIO, J. de O.RETORE, M.CUNHA, T. M. P. daLEONARDO, A. P.CARDOSO, C. A. L.ORRICO JUNIOR, M. A. P.2020-11-25T09:04:28Z2020-11-25T09:04:28Z2020-11-242020info:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleJournal of Agricultural Studies, v. 8, n. 2, p. 362-379, 2020.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/112699910.5296/jas.v8i2.16403enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2020-11-25T09:04:34Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1126999Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542020-11-25T09:04:34falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542020-11-25T09:04:34Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage.
title Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage.
spellingShingle Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage.
LEDESMA, L. L. M.
Cordeiro
Carne
Qualidade
title_short Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage.
title_full Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage.
title_fullStr Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage.
title_full_unstemmed Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage.
title_sort Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage.
author LEDESMA, L. L. M.
author_facet LEDESMA, L. L. M.
VARGAS JUNIOR, F. M.
MONTESCHIO, J. de O.
RETORE, M.
CUNHA, T. M. P. da
LEONARDO, A. P.
CARDOSO, C. A. L.
ORRICO JUNIOR, M. A. P.
author_role author
author2 VARGAS JUNIOR, F. M.
MONTESCHIO, J. de O.
RETORE, M.
CUNHA, T. M. P. da
LEONARDO, A. P.
CARDOSO, C. A. L.
ORRICO JUNIOR, M. A. P.
author2_role author
author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv LUANA LIZ MEDINA LEDESMA, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; FERNANDO MIRANDA VARGAS JUNIOR, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; JÉSSICA DE OLIVEIRA MONTESCHIO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE RORAIMA, BOA VISTA, RR; MARCIANA RETORE, CPAO; TAMIRES MARQUES PAES DA CUNHA, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; ARIÁDNE PATRÍCIA LEONARDO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE MATO GROSSO DO SUL, CAMPO GRANDE, MS; CLAUDIA ANDRÉA LIMA CARDOSO, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE MATO GROSSO DO SUL, DOURADOS; MARCO ANTONIO PREVIDELLI ORRICO JUNIOR, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS.
dc.contributor.author.fl_str_mv LEDESMA, L. L. M.
VARGAS JUNIOR, F. M.
MONTESCHIO, J. de O.
RETORE, M.
CUNHA, T. M. P. da
LEONARDO, A. P.
CARDOSO, C. A. L.
ORRICO JUNIOR, M. A. P.
dc.subject.por.fl_str_mv Cordeiro
Carne
Qualidade
topic Cordeiro
Carne
Qualidade
description The objective of this work was to evaluate the qualitative and sensory characteristics and the fatty acid profiles of the meat of lambs fed with silages of two saccharine sorghum varieties and compare them with forage sorghum and maize silages
publishDate 2020
dc.date.none.fl_str_mv 2020-11-25T09:04:28Z
2020-11-25T09:04:28Z
2020-11-24
2020
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Journal of Agricultural Studies, v. 8, n. 2, p. 362-379, 2020.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1126999
10.5296/jas.v8i2.16403
identifier_str_mv Journal of Agricultural Studies, v. 8, n. 2, p. 362-379, 2020.
10.5296/jas.v8i2.16403
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1126999
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503498206806016