Production of non-toxic cellulose nanocrystals from grape pomace residue using a chemical-ultrasonic process.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: COELHO, C. C. de S.
Data de Publicação: 2017
Outros Autores: MICHELIN, M., CERQUEIRA, M., GONÇALVES, C., PASTRANA, L., FREITAS-SILVA, O., VICENTE, A. A., TEIXEIRA, J. A. C., CABRAL, L. M. C.
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1081976
Resumo: SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 66611.
id EMBR_205af92681215691232e5e10ea867bef
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1081976
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Production of non-toxic cellulose nanocrystals from grape pomace residue using a chemical-ultrasonic process.AgroindustrialBy productBiomaterialLnanotechnologyEngenharia de processos e tecnologias emergentesSLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 66611.Caroline Corrêa de Souza Coelho; Michele Michelin; Miguel A Cerqueira; Catarina Gonçalves; Lorenzo Pastrana; OTNIEL FREITAS SILVA, CTAA; António A Vicente; José António Couto Teixeira; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA.COELHO, C. C. de S.MICHELIN, M.CERQUEIRA, M.GONÇALVES, C.PASTRANA, L.FREITAS-SILVA, O.VICENTE, A. A.TEIXEIRA, J. A. C.CABRAL, L. M. C.2017-12-08T23:25:41Z2017-12-08T23:25:41Z2017-12-0820172017-12-15T11:11:11ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1081976enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-12-08T23:25:47Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1081976Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-12-08T23:25:47Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Production of non-toxic cellulose nanocrystals from grape pomace residue using a chemical-ultrasonic process.
title Production of non-toxic cellulose nanocrystals from grape pomace residue using a chemical-ultrasonic process.
spellingShingle Production of non-toxic cellulose nanocrystals from grape pomace residue using a chemical-ultrasonic process.
COELHO, C. C. de S.
Agroindustrial
By product
Biomaterial
Lnanotechnology
Engenharia de processos e tecnologias emergentes
title_short Production of non-toxic cellulose nanocrystals from grape pomace residue using a chemical-ultrasonic process.
title_full Production of non-toxic cellulose nanocrystals from grape pomace residue using a chemical-ultrasonic process.
title_fullStr Production of non-toxic cellulose nanocrystals from grape pomace residue using a chemical-ultrasonic process.
title_full_unstemmed Production of non-toxic cellulose nanocrystals from grape pomace residue using a chemical-ultrasonic process.
title_sort Production of non-toxic cellulose nanocrystals from grape pomace residue using a chemical-ultrasonic process.
author COELHO, C. C. de S.
author_facet COELHO, C. C. de S.
MICHELIN, M.
CERQUEIRA, M.
GONÇALVES, C.
PASTRANA, L.
FREITAS-SILVA, O.
VICENTE, A. A.
TEIXEIRA, J. A. C.
CABRAL, L. M. C.
author_role author
author2 MICHELIN, M.
CERQUEIRA, M.
GONÇALVES, C.
PASTRANA, L.
FREITAS-SILVA, O.
VICENTE, A. A.
TEIXEIRA, J. A. C.
CABRAL, L. M. C.
author2_role author
author
author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Caroline Corrêa de Souza Coelho; Michele Michelin; Miguel A Cerqueira; Catarina Gonçalves; Lorenzo Pastrana; OTNIEL FREITAS SILVA, CTAA; António A Vicente; José António Couto Teixeira; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA.
dc.contributor.author.fl_str_mv COELHO, C. C. de S.
MICHELIN, M.
CERQUEIRA, M.
GONÇALVES, C.
PASTRANA, L.
FREITAS-SILVA, O.
VICENTE, A. A.
TEIXEIRA, J. A. C.
CABRAL, L. M. C.
dc.subject.por.fl_str_mv Agroindustrial
By product
Biomaterial
Lnanotechnology
Engenharia de processos e tecnologias emergentes
topic Agroindustrial
By product
Biomaterial
Lnanotechnology
Engenharia de processos e tecnologias emergentes
description SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 66611.
publishDate 2017
dc.date.none.fl_str_mv 2017-12-08T23:25:41Z
2017-12-08T23:25:41Z
2017-12-08
2017
2017-12-15T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv Resumo em anais e proceedings
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1081976
identifier_str_mv In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1081976
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1817695492181590016