Total and non-fibrous carbohydrates intake and digestibility of five forage sorghum silages harvested in a Brazilian semi-arid region.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: SANTOS, R. D. dos
Data de Publicação: 2014
Outros Autores: GONÇALVES, L. C., MACEDO, F. de A. F. de, QUEIROZ, L. de O., NEVES, A. L. A., PEREIRA, L. G. R., SCHERER, C. B., ARAUJO, G. G. L. de, MUNIZ, E. N., OLIVEIRA, G. F.
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1147264
Resumo: Sorghum has potential to be used as a feed source for ruminants, especially in semi-arid regions, owing to its high resistance to drought and extreme temperatures factors that contribute to increase its yield for silage production as compared to traditional crops (i.e. corn) grown under arid conditions.
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