Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: MELO, F. S.
Data de Publicação: 2019
Outros Autores: ALVES, I. D. C., BARBOSA, T. C. V., CABRAL, L. M. C., SANTOS, T. C.
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1122367
id EMBR_29730303efd6e58aa5b76588b2504bd5
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1122367
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state.AmyloglucosidaseAmylaseEnzymesFermentationFabiana S. Melo, Universidade Estácio de Sá; Ingrid D. C. Alves, UFRRJ; Teresa Cristina V. Barbosa, Universidade Estácio de Sá; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; Tamires C. Santos.MELO, F. S.ALVES, I. D. C.BARBOSA, T. C. V.CABRAL, L. M. C.SANTOS, T. C.2020-05-19T04:39:09Z2020-05-19T04:39:09Z2020-05-182019Resumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion4 p.In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 12.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSAS, 13., 2019, Uberlândia. Anais... Campinas: Galoá, 2019.2447-2816http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1122367enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2020-05-19T04:39:16Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1122367Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542020-05-19T04:39:16Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state.
title Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state.
spellingShingle Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state.
MELO, F. S.
Amyloglucosidase
Amylase
Enzymes
Fermentation
title_short Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state.
title_full Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state.
title_fullStr Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state.
title_full_unstemmed Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state.
title_sort Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state.
author MELO, F. S.
author_facet MELO, F. S.
ALVES, I. D. C.
BARBOSA, T. C. V.
CABRAL, L. M. C.
SANTOS, T. C.
author_role author
author2 ALVES, I. D. C.
BARBOSA, T. C. V.
CABRAL, L. M. C.
SANTOS, T. C.
author2_role author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Fabiana S. Melo, Universidade Estácio de Sá; Ingrid D. C. Alves, UFRRJ; Teresa Cristina V. Barbosa, Universidade Estácio de Sá; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; Tamires C. Santos.
dc.contributor.author.fl_str_mv MELO, F. S.
ALVES, I. D. C.
BARBOSA, T. C. V.
CABRAL, L. M. C.
SANTOS, T. C.
dc.subject.por.fl_str_mv Amyloglucosidase
Amylase
Enzymes
Fermentation
topic Amyloglucosidase
Amylase
Enzymes
Fermentation
publishDate 2019
dc.date.none.fl_str_mv 2019
2020-05-19T04:39:09Z
2020-05-19T04:39:09Z
2020-05-18
dc.type.driver.fl_str_mv Resumo em anais e proceedings
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 12.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSAS, 13., 2019, Uberlândia. Anais... Campinas: Galoá, 2019.
2447-2816
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1122367
identifier_str_mv In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 12.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSAS, 13., 2019, Uberlândia. Anais... Campinas: Galoá, 2019.
2447-2816
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1122367
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv 4 p.
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1817695591325499392