Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2015 |
Outros Autores: | , , , , , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027498 |
id |
EMBR_3e964c3bafe5b9aaee722c83673d502c |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1027498 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.CaitituBactériaCarneBenedito Maia Neto, UFPA; Naima Cavaleiro de Macedo Maia de Souza, UFPA; Fabio Daniel Florencio da Silva, UFPA; Mateus Sousa de Almeida, UFPA; Roberto de Faria Espinheiro, UFPA; Fernando Elias Rodrigues da Silva, UFRA; NATALIA INAGAKI DE ALBUQUERQUE, CPATU; Hilma Lúcia Tavares Dias, UFPA.MAIA NETO, B.SOUZA, N. C. de M. M. deSILVA, F. D. F. daALMEIDA, M. S. deESPINHEIRO, R. de F.SILVA, F. E. R. daALBUQUERQUE, N. I. deDIAS, H. L. T.2015-10-28T11:11:11Z2015-10-28T11:11:11Z2015-10-2820152016-01-25T11:11:11ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 28., 2015, Florianópolis. Resumos. Florianópolis: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027498enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T02:54:31Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1027498Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T02:54:31Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing. |
title |
Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing. |
spellingShingle |
Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing. MAIA NETO, B. Caititu Bactéria Carne |
title_short |
Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing. |
title_full |
Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing. |
title_fullStr |
Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing. |
title_full_unstemmed |
Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing. |
title_sort |
Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing. |
author |
MAIA NETO, B. |
author_facet |
MAIA NETO, B. SOUZA, N. C. de M. M. de SILVA, F. D. F. da ALMEIDA, M. S. de ESPINHEIRO, R. de F. SILVA, F. E. R. da ALBUQUERQUE, N. I. de DIAS, H. L. T. |
author_role |
author |
author2 |
SOUZA, N. C. de M. M. de SILVA, F. D. F. da ALMEIDA, M. S. de ESPINHEIRO, R. de F. SILVA, F. E. R. da ALBUQUERQUE, N. I. de DIAS, H. L. T. |
author2_role |
author author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Benedito Maia Neto, UFPA; Naima Cavaleiro de Macedo Maia de Souza, UFPA; Fabio Daniel Florencio da Silva, UFPA; Mateus Sousa de Almeida, UFPA; Roberto de Faria Espinheiro, UFPA; Fernando Elias Rodrigues da Silva, UFRA; NATALIA INAGAKI DE ALBUQUERQUE, CPATU; Hilma Lúcia Tavares Dias, UFPA. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
MAIA NETO, B. SOUZA, N. C. de M. M. de SILVA, F. D. F. da ALMEIDA, M. S. de ESPINHEIRO, R. de F. SILVA, F. E. R. da ALBUQUERQUE, N. I. de DIAS, H. L. T. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Caititu Bactéria Carne |
topic |
Caititu Bactéria Carne |
publishDate |
2015 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2015-10-28T11:11:11Z 2015-10-28T11:11:11Z 2015-10-28 2015 2016-01-25T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Resumo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 28., 2015, Florianópolis. Resumos. Florianópolis: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027498 |
identifier_str_mv |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 28., 2015, Florianópolis. Resumos. Florianópolis: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027498 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695403437457408 |