Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: MAIA NETO, B.
Data de Publicação: 2015
Outros Autores: SOUZA, N. C. de M. M. de, SILVA, F. D. F. da, ALMEIDA, M. S. de, ESPINHEIRO, R. de F., SILVA, F. E. R. da, ALBUQUERQUE, N. I. de, DIAS, H. L. T.
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027498
id EMBR_3e964c3bafe5b9aaee722c83673d502c
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1027498
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.CaitituBactériaCarneBenedito Maia Neto, UFPA; Naima Cavaleiro de Macedo Maia de Souza, UFPA; Fabio Daniel Florencio da Silva, UFPA; Mateus Sousa de Almeida, UFPA; Roberto de Faria Espinheiro, UFPA; Fernando Elias Rodrigues da Silva, UFRA; NATALIA INAGAKI DE ALBUQUERQUE, CPATU; Hilma Lúcia Tavares Dias, UFPA.MAIA NETO, B.SOUZA, N. C. de M. M. deSILVA, F. D. F. daALMEIDA, M. S. deESPINHEIRO, R. de F.SILVA, F. E. R. daALBUQUERQUE, N. I. deDIAS, H. L. T.2015-10-28T11:11:11Z2015-10-28T11:11:11Z2015-10-2820152016-01-25T11:11:11ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 28., 2015, Florianópolis. Resumos. Florianópolis: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027498enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T02:54:31Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1027498Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T02:54:31Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.
title Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.
spellingShingle Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.
MAIA NETO, B.
Caititu
Bactéria
Carne
title_short Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.
title_full Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.
title_fullStr Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.
title_full_unstemmed Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.
title_sort Bacteriological quality of collared peccary meat (Pecari tajacu) stored in refrigeration and freezing.
author MAIA NETO, B.
author_facet MAIA NETO, B.
SOUZA, N. C. de M. M. de
SILVA, F. D. F. da
ALMEIDA, M. S. de
ESPINHEIRO, R. de F.
SILVA, F. E. R. da
ALBUQUERQUE, N. I. de
DIAS, H. L. T.
author_role author
author2 SOUZA, N. C. de M. M. de
SILVA, F. D. F. da
ALMEIDA, M. S. de
ESPINHEIRO, R. de F.
SILVA, F. E. R. da
ALBUQUERQUE, N. I. de
DIAS, H. L. T.
author2_role author
author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Benedito Maia Neto, UFPA; Naima Cavaleiro de Macedo Maia de Souza, UFPA; Fabio Daniel Florencio da Silva, UFPA; Mateus Sousa de Almeida, UFPA; Roberto de Faria Espinheiro, UFPA; Fernando Elias Rodrigues da Silva, UFRA; NATALIA INAGAKI DE ALBUQUERQUE, CPATU; Hilma Lúcia Tavares Dias, UFPA.
dc.contributor.author.fl_str_mv MAIA NETO, B.
SOUZA, N. C. de M. M. de
SILVA, F. D. F. da
ALMEIDA, M. S. de
ESPINHEIRO, R. de F.
SILVA, F. E. R. da
ALBUQUERQUE, N. I. de
DIAS, H. L. T.
dc.subject.por.fl_str_mv Caititu
Bactéria
Carne
topic Caititu
Bactéria
Carne
publishDate 2015
dc.date.none.fl_str_mv 2015-10-28T11:11:11Z
2015-10-28T11:11:11Z
2015-10-28
2015
2016-01-25T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv Resumo em anais e proceedings
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 28., 2015, Florianópolis. Resumos. Florianópolis: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027498
identifier_str_mv In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 28., 2015, Florianópolis. Resumos. Florianópolis: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027498
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1817695403437457408