Influence of oil addition in carotenoids bioaccessibility of organic orange fleshed sweet potato.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: JESUS, M. S. C.
Data de Publicação: 2016
Outros Autores: LAUDEAUZER, C. M, E. C. O. Braga, SANTIAGO, M. C. P. A., NASCIMENTO, L. S. M., GOUVÊA, A. C. M. S., PACHECO, S., BORGUINI, R. G., GUERRA, J. G. M., ESPINDOLA, J. A. A., Pereira, H. M. G., GODOY, R. L. O.
Idioma: por
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1061091
Resumo: IWBC.
id EMBR_75b83c8960e88f60bb1d4dd5dfd31ed6
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1061091
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Influence of oil addition in carotenoids bioaccessibility of organic orange fleshed sweet potato.BioaccessibilityOilcarotenoidsIWBC.MONALISA SANTANA COELHO, CNPAB; C. M. Laudeazer, IFRJ; BRAGA, E. C. O., UFRJ; MANUELA CRISTINA P DE A SANTIAGO, CTAA; LUZIMAR DA SILVA DE M DO NASCIMENTO, CTAA; A. CM M. S. GOUVÊA; SIDNEY PACHECO, CTAA; RENATA GALHARDO BORGUINI, CTAA; JOSE GUILHERME MARINHO GUERRA, CNPAB; JOSE ANTONIO AZEVEDO ESPINDOLA, CNPAB; H. M. G. Pereira, UFRJ; RONOEL LUIZ DE OLIVEIRA GODOY, CTAA.JESUS, M. S. C.LAUDEAUZER, C. ME. C. O. BragaSANTIAGO, M. C. P. A.NASCIMENTO, L. S. M.GOUVÊA, A. C. M. S.PACHECO, S.BORGUINI, R. G.GUERRA, J. G. M.ESPINDOLA, J. A. A.Pereira, H. M. G.GODOY, R. L. O.2017-01-18T11:11:11Z2017-01-18T11:11:11Z2017-01-1820162017-01-19T11:11:11ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion2 p.In: INTERNATIONAL WORKSHOP BIOACTIVE COMPOUNDS, 1., Campinas. From food science to human nutrition. Campinas: Unicamp, 2016.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1061091porinfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T04:03:56Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1061091Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T04:03:56Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Influence of oil addition in carotenoids bioaccessibility of organic orange fleshed sweet potato.
title Influence of oil addition in carotenoids bioaccessibility of organic orange fleshed sweet potato.
spellingShingle Influence of oil addition in carotenoids bioaccessibility of organic orange fleshed sweet potato.
JESUS, M. S. C.
Bioaccessibility
Oil
carotenoids
title_short Influence of oil addition in carotenoids bioaccessibility of organic orange fleshed sweet potato.
title_full Influence of oil addition in carotenoids bioaccessibility of organic orange fleshed sweet potato.
title_fullStr Influence of oil addition in carotenoids bioaccessibility of organic orange fleshed sweet potato.
title_full_unstemmed Influence of oil addition in carotenoids bioaccessibility of organic orange fleshed sweet potato.
title_sort Influence of oil addition in carotenoids bioaccessibility of organic orange fleshed sweet potato.
author JESUS, M. S. C.
author_facet JESUS, M. S. C.
LAUDEAUZER, C. M
E. C. O. Braga
SANTIAGO, M. C. P. A.
NASCIMENTO, L. S. M.
GOUVÊA, A. C. M. S.
PACHECO, S.
BORGUINI, R. G.
GUERRA, J. G. M.
ESPINDOLA, J. A. A.
Pereira, H. M. G.
GODOY, R. L. O.
author_role author
author2 LAUDEAUZER, C. M
E. C. O. Braga
SANTIAGO, M. C. P. A.
NASCIMENTO, L. S. M.
GOUVÊA, A. C. M. S.
PACHECO, S.
BORGUINI, R. G.
GUERRA, J. G. M.
ESPINDOLA, J. A. A.
Pereira, H. M. G.
GODOY, R. L. O.
author2_role author
author
author
author
author
author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv MONALISA SANTANA COELHO, CNPAB; C. M. Laudeazer, IFRJ; BRAGA, E. C. O., UFRJ; MANUELA CRISTINA P DE A SANTIAGO, CTAA; LUZIMAR DA SILVA DE M DO NASCIMENTO, CTAA; A. CM M. S. GOUVÊA; SIDNEY PACHECO, CTAA; RENATA GALHARDO BORGUINI, CTAA; JOSE GUILHERME MARINHO GUERRA, CNPAB; JOSE ANTONIO AZEVEDO ESPINDOLA, CNPAB; H. M. G. Pereira, UFRJ; RONOEL LUIZ DE OLIVEIRA GODOY, CTAA.
dc.contributor.author.fl_str_mv JESUS, M. S. C.
LAUDEAUZER, C. M
E. C. O. Braga
SANTIAGO, M. C. P. A.
NASCIMENTO, L. S. M.
GOUVÊA, A. C. M. S.
PACHECO, S.
BORGUINI, R. G.
GUERRA, J. G. M.
ESPINDOLA, J. A. A.
Pereira, H. M. G.
GODOY, R. L. O.
dc.subject.por.fl_str_mv Bioaccessibility
Oil
carotenoids
topic Bioaccessibility
Oil
carotenoids
description IWBC.
publishDate 2016
dc.date.none.fl_str_mv 2016
2017-01-18T11:11:11Z
2017-01-18T11:11:11Z
2017-01-18
2017-01-19T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv Resumo em anais e proceedings
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: INTERNATIONAL WORKSHOP BIOACTIVE COMPOUNDS, 1., Campinas. From food science to human nutrition. Campinas: Unicamp, 2016.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1061091
identifier_str_mv In: INTERNATIONAL WORKSHOP BIOACTIVE COMPOUNDS, 1., Campinas. From food science to human nutrition. Campinas: Unicamp, 2016.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1061091
dc.language.iso.fl_str_mv por
language por
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv 2 p.
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1817695455500304384