Fungal diversity along the maturation of dry cured sheep legs: analysis of raw materials, product and environment.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: ALMEIDA, T. S.
Data de Publicação: 2021
Outros Autores: SANTOS, B. A. dos, STEFANELLO, A., NALERIO, E. S., GIONGO, C., COPETTI, M. V.
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1138723
Resumo: Resumo
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spelling Fungal diversity along the maturation of dry cured sheep legs: analysis of raw materials, product and environment.OvinoCarneFungoCarne TratadaResumoTIAGO SANTOS DE ALMEIDA; BIBIANA ALVES DOS SANTOS; ANDRIELI STEFANELLO; ELEN SILVEIRA NALERIO, CPPSUL; CITIELI GIONGO, CPPSUL; MARINA VENTURINI COPETTI.ALMEIDA, T. S.SANTOS, B. A. dosSTEFANELLO, A.NALERIO, E. S.GIONGO, C.COPETTI, M. V.2022-01-04T18:00:27Z2022-01-04T18:00:27Z2022-01-042021Resumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 14., 2021, Campinas. Anais eletrônicos... Campinas: Galoá, 2021.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1138723enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2022-01-04T18:00:36Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1138723Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542022-01-04T18:00:36Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
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