Ultrasound-assisted extraction of biopolymers from vegetable source with reuse of residual solution.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2019 |
Outros Autores: | , , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1110021 |
Resumo: | SIAN. 17 e 18 de junho de 2019. Oral. R006. |
id |
EMBR_7b0200916a98cec395eb8927015afdfa |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1110021 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Ultrasound-assisted extraction of biopolymers from vegetable source with reuse of residual solution.Ultrasound-assisted extractionBiopolymersPolyphenolsSIAN. 17 e 18 de junho de 2019. Oral. R006.Pedro Paulo Saldanha Coimbra, UNIRIOCRISTINA YOSHIE TAKEITI, CTAACARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAAFlavio de Souza Neves Cardoso, UNIRIOÉdira Castello Branco de Andrade Gonçalves, UNIRIO.COIMBRA, P. P. S.TAKEITI, C. Y.CARVALHO, C. W. P. deCARDOSO, F. de S. N.GONÇALVES, E. C. B. de A.2019-06-26T00:36:12Z2019-06-26T00:36:12Z2019-06-2520192019-10-21T11:11:11ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: SIMPÓSIO DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 4., 2019, Rio de Janeiro. Sustentabilidade e inovação na ciência dos alimentos: impactos na bioeconomia: caderno de resumos. Rio de Janeiro: UNIRIO, 2019. p. 16.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1110021enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2019-06-26T00:36:18Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1110021Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542019-06-26T00:36:18Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Ultrasound-assisted extraction of biopolymers from vegetable source with reuse of residual solution. |
title |
Ultrasound-assisted extraction of biopolymers from vegetable source with reuse of residual solution. |
spellingShingle |
Ultrasound-assisted extraction of biopolymers from vegetable source with reuse of residual solution. COIMBRA, P. P. S. Ultrasound-assisted extraction Biopolymers Polyphenols |
title_short |
Ultrasound-assisted extraction of biopolymers from vegetable source with reuse of residual solution. |
title_full |
Ultrasound-assisted extraction of biopolymers from vegetable source with reuse of residual solution. |
title_fullStr |
Ultrasound-assisted extraction of biopolymers from vegetable source with reuse of residual solution. |
title_full_unstemmed |
Ultrasound-assisted extraction of biopolymers from vegetable source with reuse of residual solution. |
title_sort |
Ultrasound-assisted extraction of biopolymers from vegetable source with reuse of residual solution. |
author |
COIMBRA, P. P. S. |
author_facet |
COIMBRA, P. P. S. TAKEITI, C. Y. CARVALHO, C. W. P. de CARDOSO, F. de S. N. GONÇALVES, E. C. B. de A. |
author_role |
author |
author2 |
TAKEITI, C. Y. CARVALHO, C. W. P. de CARDOSO, F. de S. N. GONÇALVES, E. C. B. de A. |
author2_role |
author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Pedro Paulo Saldanha Coimbra, UNIRIO CRISTINA YOSHIE TAKEITI, CTAA CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA Flavio de Souza Neves Cardoso, UNIRIO Édira Castello Branco de Andrade Gonçalves, UNIRIO. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
COIMBRA, P. P. S. TAKEITI, C. Y. CARVALHO, C. W. P. de CARDOSO, F. de S. N. GONÇALVES, E. C. B. de A. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Ultrasound-assisted extraction Biopolymers Polyphenols |
topic |
Ultrasound-assisted extraction Biopolymers Polyphenols |
description |
SIAN. 17 e 18 de junho de 2019. Oral. R006. |
publishDate |
2019 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2019-06-26T00:36:12Z 2019-06-26T00:36:12Z 2019-06-25 2019 2019-10-21T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Resumo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: SIMPÓSIO DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 4., 2019, Rio de Janeiro. Sustentabilidade e inovação na ciência dos alimentos: impactos na bioeconomia: caderno de resumos. Rio de Janeiro: UNIRIO, 2019. p. 16. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1110021 |
identifier_str_mv |
In: SIMPÓSIO DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 4., 2019, Rio de Janeiro. Sustentabilidade e inovação na ciência dos alimentos: impactos na bioeconomia: caderno de resumos. Rio de Janeiro: UNIRIO, 2019. p. 16. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1110021 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695558488293376 |