Importance of Abscisic acid (ABA) in the in vitro conservation of cassava (Manihot esculenta Crantz).
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2008 |
Outros Autores: | |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/190654 |
id |
EMBR_9e47d046e3be1815b73596bed65c4e93 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/190654 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Importance of Abscisic acid (ABA) in the in vitro conservation of cassava (Manihot esculenta Crantz).MandiocaManihot Esculentadormancytissue cultureLuis Pedro Barrueto Cid, Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Luiz Joaquin Castelo Branco Carvalho, Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.BARRUETO CID, L. P.CARVALHO, L. J. C. B.2018-05-31T00:41:18Z2018-05-31T00:41:18Z2009-02-1220082018-05-31T00:41:18Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleChilean Journal of Agricultural Research, v.68, n.3, p. 304-308, jul.-set. 2008.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/190654enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-05-31T00:41:24Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/190654Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542018-05-31T00:41:24falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-05-31T00:41:24Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Importance of Abscisic acid (ABA) in the in vitro conservation of cassava (Manihot esculenta Crantz). |
title |
Importance of Abscisic acid (ABA) in the in vitro conservation of cassava (Manihot esculenta Crantz). |
spellingShingle |
Importance of Abscisic acid (ABA) in the in vitro conservation of cassava (Manihot esculenta Crantz). BARRUETO CID, L. P. Mandioca Manihot Esculenta dormancy tissue culture |
title_short |
Importance of Abscisic acid (ABA) in the in vitro conservation of cassava (Manihot esculenta Crantz). |
title_full |
Importance of Abscisic acid (ABA) in the in vitro conservation of cassava (Manihot esculenta Crantz). |
title_fullStr |
Importance of Abscisic acid (ABA) in the in vitro conservation of cassava (Manihot esculenta Crantz). |
title_full_unstemmed |
Importance of Abscisic acid (ABA) in the in vitro conservation of cassava (Manihot esculenta Crantz). |
title_sort |
Importance of Abscisic acid (ABA) in the in vitro conservation of cassava (Manihot esculenta Crantz). |
author |
BARRUETO CID, L. P. |
author_facet |
BARRUETO CID, L. P. CARVALHO, L. J. C. B. |
author_role |
author |
author2 |
CARVALHO, L. J. C. B. |
author2_role |
author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Luis Pedro Barrueto Cid, Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Luiz Joaquin Castelo Branco Carvalho, Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
BARRUETO CID, L. P. CARVALHO, L. J. C. B. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Mandioca Manihot Esculenta dormancy tissue culture |
topic |
Mandioca Manihot Esculenta dormancy tissue culture |
publishDate |
2008 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2008 2009-02-12 2018-05-31T00:41:18Z 2018-05-31T00:41:18Z 2018-05-31T00:41:18Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Chilean Journal of Agricultural Research, v.68, n.3, p. 304-308, jul.-set. 2008. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/190654 |
identifier_str_mv |
Chilean Journal of Agricultural Research, v.68, n.3, p. 304-308, jul.-set. 2008. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/190654 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503455897812992 |