Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2016 |
Outros Autores: | , , , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1056906 |
Resumo: | Food: the tree that sustains life. 872. |
id |
EMBR_a4d4bda7b6c0c9014c99cb1fd10ad94a |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1056906 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage.Fruit-based productsWhey-based beveragesAntioxidant capacityFood: the tree that sustains life. 872.Ana Carolina Nunes de Morais, UFRRJ; J. H. Tiburski, UFRRJ; N. S. Teixeira, UFRRJ; ROSIRES DELIZA, CTAA; E. H. R. Ferreira, UFRRJ; AMAURI ROSENTHAL, CTAA.MORAIS, A. C. N. deTIBURSKI, J. H.TEIXEIRA, N. S.DELIZA, R.FERREIRA, E. H. R.ROSENTHAL, A.2017-04-16T11:59:57Z2017-04-16T11:59:57Z2016-11-2320162017-04-16T11:59:57ZArtigo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1056906enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T04:21:57Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1056906Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T04:21:57Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage. |
title |
Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage. |
spellingShingle |
Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage. MORAIS, A. C. N. de Fruit-based products Whey-based beverages Antioxidant capacity |
title_short |
Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage. |
title_full |
Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage. |
title_fullStr |
Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage. |
title_full_unstemmed |
Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage. |
title_sort |
Physicochemical parameters, bioactive components and antioxidant capacity of whey-grape juice beverage. |
author |
MORAIS, A. C. N. de |
author_facet |
MORAIS, A. C. N. de TIBURSKI, J. H. TEIXEIRA, N. S. DELIZA, R. FERREIRA, E. H. R. ROSENTHAL, A. |
author_role |
author |
author2 |
TIBURSKI, J. H. TEIXEIRA, N. S. DELIZA, R. FERREIRA, E. H. R. ROSENTHAL, A. |
author2_role |
author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Ana Carolina Nunes de Morais, UFRRJ; J. H. Tiburski, UFRRJ; N. S. Teixeira, UFRRJ; ROSIRES DELIZA, CTAA; E. H. R. Ferreira, UFRRJ; AMAURI ROSENTHAL, CTAA. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
MORAIS, A. C. N. de TIBURSKI, J. H. TEIXEIRA, N. S. DELIZA, R. FERREIRA, E. H. R. ROSENTHAL, A. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Fruit-based products Whey-based beverages Antioxidant capacity |
topic |
Fruit-based products Whey-based beverages Antioxidant capacity |
description |
Food: the tree that sustains life. 872. |
publishDate |
2016 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2016-11-23 2016 2017-04-16T11:59:57Z 2017-04-16T11:59:57Z 2017-04-16T11:59:57Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Artigo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1056906 |
identifier_str_mv |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1056906 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695468439732224 |