Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2019 |
Outros Autores: | , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109280 |
id |
EMBR_b0017354209fc4e85d3c83c4b164cabe |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1109280 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.NanoceluloseNanofibrilasNata-de-cocoEmulsõesFilmes comestíveisImpregnaçãoCeluloseEmulsionsEdible filmsHENRIETTE MONTEIRO C DE AZEREDO, CNPAT; Hernane Barud, Universidade de Araraquara (UNIARA); CRISTIANE SANCHEZ FARINAS, CNPDIA; Vanessa M. Vasconcellos, Universidade Federal de São Carlos (UFSCar); Amanda M. Claro, Universidade de Araraquara (UNIARA).AZEREDO, H. M. C. deBARUD, H.FARINAS, C. S.VASCONCELLOS, V. M.CLARO, A. M.2019-05-25T00:32:07Z2019-05-25T00:32:07Z2019-05-2420192019-12-09T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleFrontiers in Sustainable Food Systems, v. 3, art. 7, 2019.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109280enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2019-05-25T00:32:16Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1109280Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542019-05-25T00:32:16Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications. |
title |
Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications. |
spellingShingle |
Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications. AZEREDO, H. M. C. de Nanocelulose Nanofibrilas Nata-de-coco Emulsões Filmes comestíveis Impregnação Celulose Emulsions Edible films |
title_short |
Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications. |
title_full |
Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications. |
title_fullStr |
Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications. |
title_full_unstemmed |
Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications. |
title_sort |
Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications. |
author |
AZEREDO, H. M. C. de |
author_facet |
AZEREDO, H. M. C. de BARUD, H. FARINAS, C. S. VASCONCELLOS, V. M. CLARO, A. M. |
author_role |
author |
author2 |
BARUD, H. FARINAS, C. S. VASCONCELLOS, V. M. CLARO, A. M. |
author2_role |
author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
HENRIETTE MONTEIRO C DE AZEREDO, CNPAT; Hernane Barud, Universidade de Araraquara (UNIARA); CRISTIANE SANCHEZ FARINAS, CNPDIA; Vanessa M. Vasconcellos, Universidade Federal de São Carlos (UFSCar); Amanda M. Claro, Universidade de Araraquara (UNIARA). |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
AZEREDO, H. M. C. de BARUD, H. FARINAS, C. S. VASCONCELLOS, V. M. CLARO, A. M. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Nanocelulose Nanofibrilas Nata-de-coco Emulsões Filmes comestíveis Impregnação Celulose Emulsions Edible films |
topic |
Nanocelulose Nanofibrilas Nata-de-coco Emulsões Filmes comestíveis Impregnação Celulose Emulsions Edible films |
publishDate |
2019 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2019-05-25T00:32:07Z 2019-05-25T00:32:07Z 2019-05-24 2019 2019-12-09T11:11:11Z |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Frontiers in Sustainable Food Systems, v. 3, art. 7, 2019. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109280 |
identifier_str_mv |
Frontiers in Sustainable Food Systems, v. 3, art. 7, 2019. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109280 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695556777017344 |