Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: AZEREDO, H. M. C. de
Data de Publicação: 2019
Outros Autores: BARUD, H., FARINAS, C. S., VASCONCELLOS, V. M., CLARO, A. M.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109280
id EMBR_b0017354209fc4e85d3c83c4b164cabe
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1109280
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.NanoceluloseNanofibrilasNata-de-cocoEmulsõesFilmes comestíveisImpregnaçãoCeluloseEmulsionsEdible filmsHENRIETTE MONTEIRO C DE AZEREDO, CNPAT; Hernane Barud, Universidade de Araraquara (UNIARA); CRISTIANE SANCHEZ FARINAS, CNPDIA; Vanessa M. Vasconcellos, Universidade Federal de São Carlos (UFSCar); Amanda M. Claro, Universidade de Araraquara (UNIARA).AZEREDO, H. M. C. deBARUD, H.FARINAS, C. S.VASCONCELLOS, V. M.CLARO, A. M.2019-05-25T00:32:07Z2019-05-25T00:32:07Z2019-05-2420192019-12-09T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleFrontiers in Sustainable Food Systems, v. 3, art. 7, 2019.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109280enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2019-05-25T00:32:16Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1109280Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542019-05-25T00:32:16Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.
title Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.
spellingShingle Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.
AZEREDO, H. M. C. de
Nanocelulose
Nanofibrilas
Nata-de-coco
Emulsões
Filmes comestíveis
Impregnação
Celulose
Emulsions
Edible films
title_short Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.
title_full Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.
title_fullStr Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.
title_full_unstemmed Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.
title_sort Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.
author AZEREDO, H. M. C. de
author_facet AZEREDO, H. M. C. de
BARUD, H.
FARINAS, C. S.
VASCONCELLOS, V. M.
CLARO, A. M.
author_role author
author2 BARUD, H.
FARINAS, C. S.
VASCONCELLOS, V. M.
CLARO, A. M.
author2_role author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv HENRIETTE MONTEIRO C DE AZEREDO, CNPAT; Hernane Barud, Universidade de Araraquara (UNIARA); CRISTIANE SANCHEZ FARINAS, CNPDIA; Vanessa M. Vasconcellos, Universidade Federal de São Carlos (UFSCar); Amanda M. Claro, Universidade de Araraquara (UNIARA).
dc.contributor.author.fl_str_mv AZEREDO, H. M. C. de
BARUD, H.
FARINAS, C. S.
VASCONCELLOS, V. M.
CLARO, A. M.
dc.subject.por.fl_str_mv Nanocelulose
Nanofibrilas
Nata-de-coco
Emulsões
Filmes comestíveis
Impregnação
Celulose
Emulsions
Edible films
topic Nanocelulose
Nanofibrilas
Nata-de-coco
Emulsões
Filmes comestíveis
Impregnação
Celulose
Emulsions
Edible films
publishDate 2019
dc.date.none.fl_str_mv 2019-05-25T00:32:07Z
2019-05-25T00:32:07Z
2019-05-24
2019
2019-12-09T11:11:11Z
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Frontiers in Sustainable Food Systems, v. 3, art. 7, 2019.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109280
identifier_str_mv Frontiers in Sustainable Food Systems, v. 3, art. 7, 2019.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109280
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1817695556777017344