Aroma compounds derived from the thermal degradation of carotenoids in a cashew apple juice model.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2009 |
Outros Autores: | , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/657844 |
id |
EMBR_cb4c33619f7c1b9d9ecb5759c6b5a85e |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/657844 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Aroma compounds derived from the thermal degradation of carotenoids in a cashew apple juice model.Cashew apple juice modelSPME-GC-MSvolatile compoundsLeila Queiroz Zepka, UNICAMP; Maria Aparecida Azevedo Pereira da Silva, UNICAMP; DEBORAH DOS SANTOS GARRUTI, CNPAT; Adriana Zerlolti Mercadante, UNICAMP.ZEPKA, L. Q.SILVA, M. A. A. P. daGARRUTI, D. dos S.MERCADANTE, A. Z.2011-04-10T11:11:11Z2011-04-10T11:11:11Z2010-02-1220092017-06-06T11:11:11ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion1 CD-ROM.In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 8., 2009, Campinas. Resumos... Campinas: Universidade Estadual de Campinas, 2009.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/657844enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T01:03:52Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/657844Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T01:03:52Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Aroma compounds derived from the thermal degradation of carotenoids in a cashew apple juice model. |
title |
Aroma compounds derived from the thermal degradation of carotenoids in a cashew apple juice model. |
spellingShingle |
Aroma compounds derived from the thermal degradation of carotenoids in a cashew apple juice model. ZEPKA, L. Q. Cashew apple juice model SPME-GC-MS volatile compounds |
title_short |
Aroma compounds derived from the thermal degradation of carotenoids in a cashew apple juice model. |
title_full |
Aroma compounds derived from the thermal degradation of carotenoids in a cashew apple juice model. |
title_fullStr |
Aroma compounds derived from the thermal degradation of carotenoids in a cashew apple juice model. |
title_full_unstemmed |
Aroma compounds derived from the thermal degradation of carotenoids in a cashew apple juice model. |
title_sort |
Aroma compounds derived from the thermal degradation of carotenoids in a cashew apple juice model. |
author |
ZEPKA, L. Q. |
author_facet |
ZEPKA, L. Q. SILVA, M. A. A. P. da GARRUTI, D. dos S. MERCADANTE, A. Z. |
author_role |
author |
author2 |
SILVA, M. A. A. P. da GARRUTI, D. dos S. MERCADANTE, A. Z. |
author2_role |
author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Leila Queiroz Zepka, UNICAMP; Maria Aparecida Azevedo Pereira da Silva, UNICAMP; DEBORAH DOS SANTOS GARRUTI, CNPAT; Adriana Zerlolti Mercadante, UNICAMP. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
ZEPKA, L. Q. SILVA, M. A. A. P. da GARRUTI, D. dos S. MERCADANTE, A. Z. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Cashew apple juice model SPME-GC-MS volatile compounds |
topic |
Cashew apple juice model SPME-GC-MS volatile compounds |
publishDate |
2009 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2009 2010-02-12 2011-04-10T11:11:11Z 2011-04-10T11:11:11Z 2017-06-06T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Resumo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 8., 2009, Campinas. Resumos... Campinas: Universidade Estadual de Campinas, 2009. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/657844 |
identifier_str_mv |
In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 8., 2009, Campinas. Resumos... Campinas: Universidade Estadual de Campinas, 2009. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/657844 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
1 CD-ROM. |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695137934868480 |