Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2015 |
Outros Autores: | , , , , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | por |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027506 |
id |
EMBR_d3c885ab779ecb4ee1db3957545a26b8 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1027506 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses.Propriedades probióticasPropriedades tecnológicasFatores de virulênciaResistente a antibioticosEnterococcus faeciumKARINA MARIA OLBRICH DOS SANTOS, CTAA; Antônio Diogo Silva Vieira, Laboratório de Microbiologia de Alimentos, Falcudade de Ciências Farmacêuticas - USP; HEVILA OLIVEIRA SALLES FIGUEIREDO, CNPC; Jacqueline da Silva Oliveira, Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuárias, Caprinos e Ovinos; Cíntia Renata Costa Rocha, Departamento de Bioquímica, Universidade Federal de Pernambuco; MARIA DE FATIMA BORGES, CNPAT; LAURA MARIA BRUNO, CNPAT; Bernadette Dora Gombossy de Melo Franco, Laboratório de Microbiologia de Alimentos, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - USP; Svetoslav Dimitrov Todorov, Laboratório de Microbiologia de Alimentos, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - USP.SANTOS, K. M. O. dosVIEIRA, A. D. S.FIGUEIREDO, H. O. S.OLIVEIRA, J. daS.ROCHA, C. R. C.BORGES, M. de F.BRUNO, L. M.FRANCO, B. D. G. de M.TODOROV, S. D.2015-10-28T11:11:11Z2015-10-28T11:11:11Z2015-10-2820152017-04-05T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleBrazilian Journal of Microbiology, São Paulo, v. 46, n. 1, p. 237-249, 2015.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027506porinfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-16T03:38:21Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1027506Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542017-08-16T03:38:21falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-16T03:38:21Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses. |
title |
Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses. |
spellingShingle |
Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses. SANTOS, K. M. O. dos Propriedades probióticas Propriedades tecnológicas Fatores de virulência Resistente a antibioticos Enterococcus faecium |
title_short |
Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses. |
title_full |
Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses. |
title_fullStr |
Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses. |
title_full_unstemmed |
Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses. |
title_sort |
Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses. |
author |
SANTOS, K. M. O. dos |
author_facet |
SANTOS, K. M. O. dos VIEIRA, A. D. S. FIGUEIREDO, H. O. S. OLIVEIRA, J. daS. ROCHA, C. R. C. BORGES, M. de F. BRUNO, L. M. FRANCO, B. D. G. de M. TODOROV, S. D. |
author_role |
author |
author2 |
VIEIRA, A. D. S. FIGUEIREDO, H. O. S. OLIVEIRA, J. daS. ROCHA, C. R. C. BORGES, M. de F. BRUNO, L. M. FRANCO, B. D. G. de M. TODOROV, S. D. |
author2_role |
author author author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
KARINA MARIA OLBRICH DOS SANTOS, CTAA; Antônio Diogo Silva Vieira, Laboratório de Microbiologia de Alimentos, Falcudade de Ciências Farmacêuticas - USP; HEVILA OLIVEIRA SALLES FIGUEIREDO, CNPC; Jacqueline da Silva Oliveira, Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuárias, Caprinos e Ovinos; Cíntia Renata Costa Rocha, Departamento de Bioquímica, Universidade Federal de Pernambuco; MARIA DE FATIMA BORGES, CNPAT; LAURA MARIA BRUNO, CNPAT; Bernadette Dora Gombossy de Melo Franco, Laboratório de Microbiologia de Alimentos, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - USP; Svetoslav Dimitrov Todorov, Laboratório de Microbiologia de Alimentos, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - USP. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
SANTOS, K. M. O. dos VIEIRA, A. D. S. FIGUEIREDO, H. O. S. OLIVEIRA, J. daS. ROCHA, C. R. C. BORGES, M. de F. BRUNO, L. M. FRANCO, B. D. G. de M. TODOROV, S. D. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Propriedades probióticas Propriedades tecnológicas Fatores de virulência Resistente a antibioticos Enterococcus faecium |
topic |
Propriedades probióticas Propriedades tecnológicas Fatores de virulência Resistente a antibioticos Enterococcus faecium |
publishDate |
2015 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2015-10-28T11:11:11Z 2015-10-28T11:11:11Z 2015-10-28 2015 2017-04-05T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Brazilian Journal of Microbiology, São Paulo, v. 46, n. 1, p. 237-249, 2015. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027506 |
identifier_str_mv |
Brazilian Journal of Microbiology, São Paulo, v. 46, n. 1, p. 237-249, 2015. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1027506 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
por |
language |
por |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503417062752256 |