Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2018 |
Outros Autores: | , , , , , |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1093144 |
id |
EMBR_e411e2332fb4fbc5cc93d77a4cae1339 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1093144 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides.MicroparticlesAntioxidant capacityAntidiabetes activityProanthocyanidinsProteinsCarbohydratesVolnei Brito de Souza, Universidade Federal do Oeste da Bahia; Marcelo Thomazini, Universidade de Sao Paulo (USP), Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos (FZEA); Mariana A. Echalar Barrientos, Universidade de Sao Paulo (USP), Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos (FZEA); Camila Marina Nalin, Universidade de Sao Paulo (USP), Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos (FZEA); ROSELAYNE FERRO FURTADO, CNPAT; Maria Ines Genovese, Universidade de Sao Paulo (USP), Faculdade de Ciências Farmacêuticas (FCF), Departamento de Alimentos e Nutriçao Experimental; Carmen Sílvia Favaro Trindade, Universidade de Sao Paulo (USP), Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos (FZEA).SOUZA, V. B.THOMAZINI, M.BARRIENTOS, M. A. E.NALIN, C. M.FURTADO, R. F.GENOVESE, M. I.TRINDADE, C. S. F.2018-07-11T00:37:34Z2018-07-11T00:37:34Z2018-07-1020182019-01-29T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleFood Hydrocolloids, v. 77, p. 297-306, 2018.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1093144enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-07-11T00:37:42Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1093144Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542018-07-11T00:37:42falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-07-11T00:37:42Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides. |
title |
Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides. |
spellingShingle |
Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides. SOUZA, V. B. Microparticles Antioxidant capacity Antidiabetes activity Proanthocyanidins Proteins Carbohydrates |
title_short |
Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides. |
title_full |
Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides. |
title_fullStr |
Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides. |
title_full_unstemmed |
Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides. |
title_sort |
Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides. |
author |
SOUZA, V. B. |
author_facet |
SOUZA, V. B. THOMAZINI, M. BARRIENTOS, M. A. E. NALIN, C. M. FURTADO, R. F. GENOVESE, M. I. TRINDADE, C. S. F. |
author_role |
author |
author2 |
THOMAZINI, M. BARRIENTOS, M. A. E. NALIN, C. M. FURTADO, R. F. GENOVESE, M. I. TRINDADE, C. S. F. |
author2_role |
author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
Volnei Brito de Souza, Universidade Federal do Oeste da Bahia; Marcelo Thomazini, Universidade de Sao Paulo (USP), Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos (FZEA); Mariana A. Echalar Barrientos, Universidade de Sao Paulo (USP), Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos (FZEA); Camila Marina Nalin, Universidade de Sao Paulo (USP), Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos (FZEA); ROSELAYNE FERRO FURTADO, CNPAT; Maria Ines Genovese, Universidade de Sao Paulo (USP), Faculdade de Ciências Farmacêuticas (FCF), Departamento de Alimentos e Nutriçao Experimental; Carmen Sílvia Favaro Trindade, Universidade de Sao Paulo (USP), Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos (FZEA). |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
SOUZA, V. B. THOMAZINI, M. BARRIENTOS, M. A. E. NALIN, C. M. FURTADO, R. F. GENOVESE, M. I. TRINDADE, C. S. F. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Microparticles Antioxidant capacity Antidiabetes activity Proanthocyanidins Proteins Carbohydrates |
topic |
Microparticles Antioxidant capacity Antidiabetes activity Proanthocyanidins Proteins Carbohydrates |
publishDate |
2018 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2018-07-11T00:37:34Z 2018-07-11T00:37:34Z 2018-07-10 2018 2019-01-29T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/article |
format |
article |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
Food Hydrocolloids, v. 77, p. 297-306, 2018. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1093144 |
identifier_str_mv |
Food Hydrocolloids, v. 77, p. 297-306, 2018. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1093144 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503458151202816 |