A manifesto from the sea
Autor(a) principal: | |
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Data de Publicação: | 2022 |
Tipo de documento: | Artigo |
Idioma: | por |
Título da fonte: | Agropecuária Catarinense (Online) |
Texto Completo: | https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/1467 |
Resumo: | The purpose of this text is to awaken the population and society of Greater Florianópolis about how the local economy depends heavily on the sea, and the need to preserve this resource, otherwise we will see, in the near future, the loss of several jobs and income. generated by mariculture, local gastronomy and tourism. |
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A manifesto from the seaUm manifesto do maroceanpollutionmariculturegastronomytourismoceanopoluiçãomariculturagastronomiaturismoThe purpose of this text is to awaken the population and society of Greater Florianópolis about how the local economy depends heavily on the sea, and the need to preserve this resource, otherwise we will see, in the near future, the loss of several jobs and income. generated by mariculture, local gastronomy and tourism.Os principais setores econômicos de Florianópolis estão relacionados direta ou indiretamente com o mar. O turismo, a maricultura e a gastronomia local, reconhecida em todo o país, dependem da manutenção de um ambiente marinho sadio. Este texto apresenta diversas informações e dados que corroboram esta afirmação, e ressalta a necessidade de implementação de uma política assertiva para a reversão dos níveis de poluição marinha, além da conscientização e o envolvimento de toda a sociedade para que juntos possamos cuidar e zelar pela Baía de Florianópolis.Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina - Epagri2022-08-31info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionArtigo de convidadoapplication/pdfhttps://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/1467Agropecuária Catarinense Journal; Vol. 35 No. 2 (2022); 8-10Agropecuária Catarinense; v. 35 n. 2 (2022); 8-102525-60760103-0779reponame:Agropecuária Catarinense (Online)instname:Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)instacron:EPAGRIporhttps://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/1467/1376Copyright (c) 2022 Felipe Matarazzo Suplicyhttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0info:eu-repo/semantics/openAccessSuplicy, Felipe Matarazzo2022-09-01T02:31:27Zoai:ojs.publicacoes.epagri.sc.gov.br:article/1467Revistahttps://publicacoes.epagri.sc.gov.br/RAC/indexPUBhttps://publicacoes.epagri.sc.gov.br/index.php/RAC/oaieditoriarac@epagri.sc.gov.br || lamperuch@epagri.sc.gov.br2525-60760103-0779opendoar:2022-09-01T02:31:27Agropecuária Catarinense (Online) - Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)false |
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